Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (3/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
H συνεργασία και η συζήτηση με τους γονείς είναι προτεραιότητα σε εμάς στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου μήνα προπονήσεων των τμημάτων Κολύμβησης, και στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας, ο Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποιεί συγκεντρώσεις γονέων του κάθε τμήματος, για να τους ενημερώσει για την πρόοδο των παιδιών τους, αλλά και να συζητήσει μαζί τους.

Ομιλητές ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου Μιχάλης Αναστασιάδης, και ο Υπεύθυνος Κολύμβησης Βασίλης Ορμανίδης. Στον πίνακα ανακοινώσεων, όπως και στην γραμματεία του συλλόγου μπορείτε να βρείτε την ημέρα και την ώρα συγκέντρωσης του κάθε τμήματος.

Συγχαρητήρια Γιώργο Κούπενε
Ένα ακόμη πρώην μέλος του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους! Ο λόγος για τον Γιώργο Κούπενο που αγωνίζεται με την Κ13 του ΠΑΟΚ και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Έστερχουτ της Ολλανδίας για να συμμετέχει με την ομάδα του στο μεγαλύτερο τουρνουά στην χώρα της τουλίπας!

Με τον Κούπενο βασικό συντελεστή, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την δέκατη θέση ανάμεσα σε σαράντα ομάδες, κερδίζοντας έξι ματς, έχοντας δύο ισοπαλίες με αντιπάλους την Μίλαν και την Μπενφίκα, και μόλις μια ήττα, με τέρματα 23 υπέρ και 3 κατά.

Συγχαρητήρια Γιώργο Νικολαΐδη
Ο δικός μας Γιώργος Νικολαΐδης συνεχίζει τις εκπληκτικές του παρουσίες κάτω από τα δοκάρια της Κ10 του ΠΑΟΚ! Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας των τμημάτων υποδομής του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε με τον Δικέφαλο του Βορρά στο δυνατό τουρνουά PT Sports Junior Cup του Μπίλεφελντ, στο οποίο συμμετείχαν 120 ομάδες, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων κλαμπ όπως η Μίλαν και η Μάντσεστερ Σίτυ. Μαζί με τους συμπαίκτες του κατέλαβαν την 16η θέση έχοντας απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με 23 γκολ υπέρ και δέκα κατά.

Συγχαρητήρια Γιώργο, είμαστε περήφανοι για σένα!

Τα μυστικά της Κολύμβησης… μαθαίνονται στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Με υπευθυνότητα, ασφάλεια και όλους τους κανόνες υγιεινής οι εκπαιδευτές του Αλέξανδρου Κιλκίς περιμένουν τα παιδιά σας στις πισίνες για να τα μυήσουν στον υπέροχο χώρο της Κολύμβησης! Η ανταπόκριση του κόσμου φυσικά και είναι τεράστια, και αυτό μας γεμίζει χαρά, ικανοποίηση, αλλά και με περισσότερη όρεξη για να συνεχίσουμε την επαγγελματική δουλειά!

Το Αθλητικό μας Κέντρο επενδύει και σε αυτό το κομμάτι, με το προπονητικό τμήμα να αποτελείται από οχτώ προπονητές, και σε κάθε τμήμα να βρίσκονται κοντά στα παιδιά σας τρεις και περισσότεροι προπονητές!

Οι εγγραφές συνεχίζονται, και μπορείτε να κλείσετε θέση στα «Παπάκια» και στα «Δελφίνια» στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Alexandros Sports Center.

Κολύμβηση-Το άθλημα με τα μεγαλύτερα οφέλη
Εβδομάδα συγκεντρώσεων και συζητήσεων με τους γονείς των παιδιών των Τμημάτων Κολύμβησης είναι αυτή που διανύουμε στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς. Ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου Μιχάλης Αναστασιάδης και οι υπεύθυνοι Κολύμβησης Βασίλης Ορμανίδης και Χρήστος Γιοβάς ενημερώνουν τους γονείς για τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά τους με την ενασχόλησή τους με το εν λόγω άθλημα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς παρέχει άρτιες εγκαταστάσεις, ελεγμένες από τους αρμόδιους φορείς, εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από απόφοιτους του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα Κολύμβηση, και φυσικά ετοιμάζεται για τον μεγάλο στόχο. Την κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.