Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Συμμετοχή των αθλητών/τριών της Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16

Δελτίο τύπου Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης
Ολοκλήρωσαν οι αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Παιδείας της Αξιούπολης την φετινή αγωνιστική τους παρουσία, με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο της Καβάλας.

Συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: Η Ευαγγελίδου Αριστέα πέτυχε επίδοση 3’,42’’ στο αγώνισμα των 1000μ. Στο ίδιο αγώνισμα στα αγόρια ο Κουϊμτζίδης Δημήτρης πέτυχε επίδοση 3’,29’’ σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση (προηγούμενη επίδοση 3’,36’’). 

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4x80 των κοριτσιών, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Μαυρίδου Ιωάννα, Ευαγγελίδου Αναστασία, Κουρτίδου Κυριακή και Μπεκιάρη Σμαράγδα, πέτυχε την καλύτερη φετινή της επίδοση (44’’,5) βελτιώνοντας το 45’’,2 που πέτυχε στις 22/4. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν δεν γίνονταν κάποια λάθη στις αλλαγές και δεν εμποδίζονταν από αντίπαλες αθλήτριες των διπλανών διαδρόμων κατά την 2η και 3η αλλαγή, είναι πολύ πιθανό να βελτίωναν την επίδοση συλλόγου στο αγώνισμα που είναι το 43’’,87. Η Μπεκιάρη Σμαράγδα έτρεξε στα προκριματικά του δρόμου ταχύτητας των 80μ σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση (11’’,70) και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Λιακοπούλου Μαρία σημείωσε επίσης ατομική επίδοση αγωνιζόμενη στο προκριματικό του αγωνίσματος της σφαιροβολίας (9μ) και έχασε την πρόκρισή της στον τελικό για μόλις 3εκ., καταλαμβάνοντας τελικά την 13η θέση στην γενική κατάταξη. Να σημειωθεί ότι η Λιακοπούλου είναι γεννημένη το 2006 και έχει άλλα δύο χρόνια στην ίδια κατηγορία.

Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας ΕΔΩ

Δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου