Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΚΔΑΠ Kinesis: End Season Fitness event 2019

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μια δημιουργική και αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της για το KINESIS GYM και τις δύο δομές μας ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Η χρονιά μας δε θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο πλέον End Season Fitness event, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κιλκίς. 

Οι γυμναστές μας έχοντας δουλέψει σκληρά όλη τη χρονιά μαζί με τα παιδιά μας ήταν πανέτοιμοι να μας παρουσιάσουν τα προγράμματα και τις χορογραφίες τους, τα οποία μαρτυρούν και την εξέλιξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των παιδιών μας.

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι ομάδες Dance Kids και ρυθμικής γυμναστικής της κ. Ματίνας Τιμίνη, οι οποίες μας εντυπωσίασαν με τα σύγχρονα χορευτικά τους. Έπειτα, εμφανίστηκαν τα τμήματα Zumba kids & Zumba kids junior, με Zumba instructor τη Χριστίνα Παπαδοπούλου, τα οποία μας ξεσήκωσαν και μας έκαναν να θέλουμε να χορέψουμε και εμείς στους ρυθμούς τους. 

Ακολούθησε επίδειξη των τμημάτων ενόργανης- ακροβατικής γυμναστικής των δομών μας, με προπονητή τον κ. Μάρκο Μαγδαλιανίδη, ενώ το κλειστό αγωνιστικό τμήμα μας παρουσίασε το πρόγραμμα με το οποίο συμμετείχε στο White Tower Gym Festival της Θεσσαλονίκης, στις 4 Μαΐου,υπό την αιγίδα της ΕΓΟ. 

Οι μικρές μας αθλήτριες, που συμμετείχαν σε αυτό, βραβεύτηκαν μετά το τέλος της παρουσίασής τους με αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής της ΕΓΟ.
Συνεχίσαμε με επίδειξη πολεμικών τεχνών από τα παιδικά μας τμήματα, αλλά και το fight club του γυμναστηρίου Kinesis, με δάσκαλο τον κ. Αντώνη Γιαννακίδη, με τα παιδιά μας να εντυπωσιάζουν για ακόμη μία φορά. 

Παράλληλα, τα τμήματα ρομποτικής των δομών μας, μας έδειξαν ένα δείγμα της δουλειάς τους, αφού κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν το δικό τους ρομποτικό αυτοκινητάκι ώστε να κινείτε πάνω σε μια μακέτα την οποία κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά.

Έπειτα, ξεκίνησε ένα Zumba Masterclass για μικρούς και μεγάλους με τη Χριστίνα Παπαδοπούλου και η σκυτάλη δόθηκε πλέον στα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου μας με τις μαμάδες να αναλαμβάνουν δράση. Το πρόγραμμα μας ολοκληρώθηκε με Cross Games και ένα H.I.I.T. πρόγραμμα υπό την επιμέλεια των γυμναστών μας, Φιλιώ Ορμανίδου και Φίλιππου Μισαηλίδη, με την αδρεναλίνη των συμμετεχόντων να ανεβαίνει στα ύψη.

Μετά το τέλος των προγραμμάτων απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής τους στα μαθήματα όλης της χρονιάς ενώ τους περίμενε και μια γλυκιά έκπληξη. Ένα δροσιστικό παγωτό για τις μικρές μας αθλήτριες και τους μικρούς μας αθλητές έκανε τα παιδιά μας να αναφωνήσουν από ενθουσιασμό! 

Όλη αυτή η ξέφρενη διάθεση μεταφέρθηκε στον κήπο του Beer House Art Café, με γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και γυμναστές να χαλαρώνουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια που έχουμε πλέον γίνει.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και τη φιλοξενία του, καθώς επίσης και όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας τιμούν με την παρουσία του και μας εμπιστεύονται σε κάθε μας προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γυμναστές μας, Γκανά Κατερίνα, Βαλσαμίδου Μαρία, Μακούλη Ελένη, Άσπα Σουβατζή, Ελένη Τσιτσίμη, Σάσα Χαριτίδου, Αντώνη Γιαννακίδη, Παναγιώτη Μαυρογενίδη, Goran Mihajlovic, Δημητρης Κανέλλος, Αχιλλέα Σπυρλιάδη, Σταύρο Σοαντζόγλου, Παναγιώτα Τανάνη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Φιλιώ Ορνανίδου, Μάρκο Μαγδαλιανίδη, Ματίνα Τιμίνη και Φίλλιπο Μισαηλίδη.
Οι δομές μας και η ομάδα μας, που εργάζεται με κέφι και αποτελεί το βασικό γρανάζι της μηχανής μας, θα είναι ανοιχτές πλέον από Τρίτη 18/06 έως Παρασκευή 02/08, 08:00-16:00, ενώ το καλοκαιρινό πρόγραμμα των δομών μας θα το βρείτε στη σελίδα μας. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.