Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Γιάννης Φαχουρίδη, σε Αντιγόνεια, Γάβρα, Κεντρικό

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Γιάννη Φαχουρίδη
Περιοδεία στα χωριά Αντιγόνεια, Γάβρα και Κεντρικό πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Φαχουρίδης. Ο Γιάννης Φαχουρίδης τόνισε στις ομιλίες του ότι το ΚΚΕ μπορεί να βγει ακόμα πιο ισχυρό σ’ αυτά τα χωριά των Κρουσίων και με τη στήριξη του λαού του Κιλκίς να ανεβάσει τα ποσοστά του, καταλαμβάνοντας την 3η θέση και διεκδικώντας την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο Κιλκίς. ΄

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα και σχέδιο λαϊκής διακυβέρνησης της χώρας, όπου με το λαό μπροστάρη, θα μπορέσουν να μπουν το επίκεντρο οι λαϊκές ανάγκες σε υγεία, πρόνοια, παιδεία, εργασία, κατοικία, ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό. Θα γίνει δυνατό ο πλούτος που παράγεται να επιστρέφει στα χέρια του λαού.

Εξήγησε, ωστόσο, πως στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου, δεν διαφαίνεται ότι μπορεί να προκύψει μια τέτοια κυβέρνηση. Γι’ αυτό το λόγο, σημείωσε, ότι ο λαός πρέπει να σκεφτεί την επόμενη μέρα των εκλογών, όπου με οποιαδήποτε κυβέρνηση ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδύναμη ή συνεργασίας, τα μνημόνια θα είναι εδώ, όπως θα είναι εδώ και οι αντιλαϊκοί εφαρμοστικοί τους νόμοι, η εποπτεία της ΕΕ και της Κομισιόν, θα είναι εδώ οι δεσμεύσεις στο ΝΑΤΟ κτλ.

Οπότε, αυτό που πρέπει να σκεφτεί ο λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία είναι πώς την επόμενη μέρα των εκλογών, στις 8 Ιουλίου, θα είναι δυνατός ο ίδιος. Και δυνατός ο ίδιος, ώστε να βάζει εμπόδια σ’ αυτή την πολιτική μπορεί να είναι μόνο με ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ μέσα στη Βουλή.

Κάλεσε τους κατοίκους των χωριών των Κρουσίων, όχι απλώς να ψηφίσουν οι ίδιοι το ΚΚΕ, αλλά να δώσουν τη μάχη, όλες τις επόμενες μέρες, με το ψηφοδέλτιο, σπίτι το σπίτι, για να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται το ΚΚΕ στο Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.