Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Δεσμεύσεις(;) για τη νέα δημοτική περίοδο

Δελτίο τύπου Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς (Ο.ΠΑ.Κ.) 
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών τελείωσε. Έχουμε πλέον νέο Δήμαρχο και νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι οι πολίτες του Κιλκίς εύχονται και ελπίζουν να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις, ώστε να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και να καλυφθούν οι υστερήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς (Ο.ΠΑ.Κ.) παρενέβη στην προεκλογική συζήτηση με αποστολή ερωτηματολογίου στους υποψήφιους Δημάρχους, με στόχο την επικέντρωση σε συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και την ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις των εκλογικών συνδυασμών σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Στο ερωτηματολόγιο αυτό απάντησε ο συνδυασμός «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Δημήτριο Αγαθόπουλο, ο συνδυασμός «ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Δημήτριο Κυριακίδη αποστέλλοντας μας το πρόγραμμά του, ενώ ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Πάυλο Τονικίδη μας ενημέρωσε προφορικά ότι στο πρόγραμμά του περιέλαβε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του ερωτηματολογίου μας.

Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να συμβάλλαμε σε μια πιο ουσιαστική προεκλογική συζήτηση και κυρίως στη δέσμευση για συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα του Δήμου.

Εμείς δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εξειδικεύσουμε προτάσεις και θέσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα στην πόλη μας και εμποδίζουν το Δήμο να προχωρήσει μπροστά και να κινητοποιήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Κιλκίς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.