Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Εντυπωσιακός ο Αλεξ Αλέρου, στους Αγώνες Στίβου «Ζαχαριάδεια» & «Ρήγεια»

Δελτίο τύπου τμήματος στίβο "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Σε αγώνες στίβου στη Θεσσαλονίκη πήραν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος του Αλέξανδρου Κιλκίς το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ.

Το Σάββατο αγωνίστηκαν στα "10α Ζαχαριάδεια" όπου ο ΓΣ Ηρακλής τίμησε στο Καυταντζόγλειο στάδιο έναν σπουδαίο του αθλητισμού, τον Νίκο Ζαχαριάδη, ενώ μία ημέρα μετά, την Κυριακή ο ΑΣ Ρήγας Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τους αγώνες τη μνήμη του Ρήγα Ευσταθιάδη τα «Ρήγεια»

Ο πρωταθλητής μας Αλέξανδρος Αλέρου ήταν και πάλι εντυπωσιακός αφού σημείωσε μεγάλο ρεκόρ με 1'55''12 στα 800 μ στα "Ζαχαριάδεια" που είναι και η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για Παίδες κ Έφηβους.  Στους ίδιους αγώνες ατομικά ρεκόρ σημείωσαν τόσο στα 200μ ο Ανέστης Σιταρίδης με 24.79 όσο και η Στέλλα Μαργαριτίδου στα 1000μ. με 3:52.98 ενώ εξαιρετική στα 200 μ ήταν και η Παναγιώτα Φαρμάκη όπου ο ισχυρός αντίθετος άνεμος (-3,7) δεν βοήθησε να γράψει κάτι καλύτερο από 27:36.

Την Κυριακή στα «Ρήγεια» ο Αλέρου πραγματοποίησε το πρώτο του φετινό 400αρι που είχε και καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και το 51''00 μπορεί να χαρακτηριστεί απολύτως ικανοποιητικό. Δύο βδομάδες πριν το πρώτο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα (αυτό των Κ20) ο αθλητής μας δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο.

Τέλος, μετά από δίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού, το 13χρονο ταλέντο του σπριντ του συλλόγου η Κωνσταντίνα Κούρλη, φαίνεται πως επέστρεψε για τα καλά. Στα 150μ στα Ζαχαριάδεια ξεκίνησε με 21:47 και την επόμενη μέρα σημείωσε 11:85 στα 80 μ στα Ρήγεια και όλα δείχνουν πως μπορεί βάσιμα να ελπίζει πως τα όρια για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 είναι πλέον θέμα χρόνου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.