Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Δήλωση προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς για εκλογή Δ. Κυριακίδη

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς 
Με τη μεγάλη εκλογική νίκη του Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς την Κυριακή 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πολύμηνη προσπάθεια της ΝΟΔΕ ΝΔ να εδραιώσει στο Δήμο Κιλκίς μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που έχουν την αξιοσύνη αλλά και τις ικανότητες να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου Κιλκίς και να προχωρήσουν αποφασιστικά την υπόθεση ανάπτυξής του. 

Η πολιτική επιλογή της παράταξης μας στο πρόσωπο του δικηγόρου και έμπειρου αυτοδιοικητικού Δημήτρη Κυριακίδη δικαιώθηκε κόντρα στους ελάχιστους αμφισβητούντες και σε μεμονωμένες πολιτικές μονάδες που επιχείρησαν να απονομιμοποιήσουν ή και να ευτελίσουν κάποιες φορές την αξία της πρότασης της παράταξής μας για το Δήμο Κιλκίς. 

Η ισχυρή ετυμηγορία των δημοτών του Δήμου Κιλκίς στις 2 Ιουνίου τους έδωσε αφοπλιστική απάντηση. 

Σήμερα, που σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας η ΝΔ είναι πολιτικά κυρίαρχη, ξανασυγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας, οπλιζόμαστε με ενότητα και ομοψυχία και δίνουμε τον αγώνα μας για την επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Η Πατρίδα μας ξαναπαίρνει το γαλάζιο χρώμα της Δύναμης, της Καθαρότητας, της Αξιοπρέπειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.