Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Γιώργος Αναστασιάδης: Είμαι υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Βουλευτή Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς Γιώργου Αναστασιάδη
Ξεκινώ με ενθουσιασμό την προεκλογική μου εκστρατεία μαζί με τους συνεργάτες μου με κύριο οδηγό την απέραντη αγάπη μας για τον τόπο μας, το Κιλκίς. Θα έχουμε την τύχη να επισκεφθούμε όλα τα χωριά και όλες τις πόλεις του Κιλκίς και να συνομιλήσουμε με το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας, στις γειτονιές, στα καφενεία και στις πλατείες.

Θα συνομιλήσουμε με όλους τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του Νομού μας. Με τους ανθρώπους της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και του πολιτισμού, με την νέα γενιά καθώς και με όλες τις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το μήνυμα μας θα είναι μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης των δυνάμεων της προόδου για την ανασύνταξη της χώρας μας και την επιστροφή της στην κανονικότητα. Θα είναι ταυτόχρονα και μήνυμα ένωσης όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, του Κιλκίς, για να μπορεί ο Νομός μας να προχωρά με ταχύ βηματισμό την επόμενη δεκαετία.

Θα αγωνιστούμε μαζί με τους συνεργάτες μου με πάθος. Θα δώσουμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα όπως χρόνια τώρα έχουμε μάθει να κάνουμε στον επαγγελματικό, πολιτικό και κοινωνικό μας βίο.

Το πολιτικό μου γραφείο θα είναι ανοικτό για όλες και όλους.

Η νίκη μας θα είναι νίκη του συνόλου των κατοίκων του Νομού μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.