Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Σε Εδιμβούργο και Βροντού ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στο παραμυθένιο Εδιμβούργο της Σκωτίας βρέθηκαν οι Δημήτρης Ναλμπάντης και Στεφανία Νταουτίδου συμμετέχοντας στο Edinburgh Marathon Festival που διοργανώθηκε εκεί. Ο Δημήτρης έτρεξε την διαδρομή του μαραθωνίου ενώ η Στεφανία την σκυταλοδρομία 4 ατόμων της ίδιας απόστασης. Τους ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες εικόνες που μας μετέφεραν!

Ο North Olympus Trail Vrontou αγώνας 20 Km έχει κερδίσει την αγάπη πολλών αθλητών, για το ιδιαίτερο, τεχνικό και δύσκολο τερέν του, με 1500 μ. θετική υψομετρική διαφορά. 

Ένας ξεχωριστός αγώνας στα άγρια μονοπάτια του βορειανατολικού Ολύμπου που διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Βροντούς. 

Στις συμμετοχές μας θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Άγγελο Αμανατίδη, που για άλλη μια φορά τερμάτισε πρώτος, με τον καταπληκτικό χρόνο 2:16:51 που αποτελεί ΝΕΟ ρεκόρ αγώνα. 

Η όρεξη του και η επιμονή του αποδίδουν καρπούς και ευχόμαστε πάντα νέους στόχους και νέες επιτυχίες. 

Φυσικά φοβερό χρόνο έκαναν και ο Γιάννης Γάγος με 3:01 και ο Σταύρος Κατσαρώνας 3:02, που αποδεικνύει τη δουλειά που κάνουν και την αγάπη τους στο τρέξιμο. 

Συγχαρητήρια παιδιά για την επιτυχημένη συμμετοχή σας.

Καλή συνέχεια και καλή αποκατάσταση σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.