Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ρεβενάκης: Ας το χωνέψει η ΠΟΕΔΗΝ - Προχωράμε

Υπογράφει Θοδωρής Ρεβενάκης
Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Καλούμε τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ, να ενημερώσουν το "κοινό"  τους ότι:


1) στις 21-05-2019 προκηρύχθηκαν 5 θέσεις επιμελητών Β΄
(1 Χειρουργικής, 1 Παθολογίας, 1 Παιδιατρικής, 1 Ορθοπεδικής, 1 Νεφρολογίας ) για το Γ.Ν. Κιλκίς και 2 θέσεις επιμελητών Β΄ (1 Χειρουργικής και 1 Παθολογίας ) για το Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας. 

2) Βρίσκεται σε διαδικασία κρίσης μια θέση επιμ. Α΄ Παιδιατρικής για το Γ.Ν. Κιλκίς που προκηρύχθηκε στις 26-03-2019.

3) Παιδίατρος στη Γουμένισσα είχε να προσληφθεί από το 2012. Η παιδίατρος που υπηρετεί σήμερα στη Γουμένισσα προσλήφθηκε το 2017. Πού ήταν τόσα χρόνια η ΠΟΕΔΗΝ;

4) Είναι θέμα ημερών η ανάληψη καθηκόντων νέου Επιμελητή Β΄ Μαιευτήρα- Γυναικολόγου σύμφωνα με την Γ4α/Γ.Π. 29039/15-5-2019 Απόφαση του Υπουργού Υγείας που δημοσιεύθηκε στο αριθμ. 1059/10-6-2019 ΦΕΚ ( τεύχος Γ΄).

5) Τη βαρύτητα και την κατανομή εξωτερικών Ιατρείων και εφημεριών την καθορίζει η Διοίκηση των Ενοποιημένων Νοσοκομείων, ανάλογα με τις ανάγκες. Την ενοποίηση του Γ.Ν. Κιλκίς και Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας την έκαναν άλλοι. Επίσης το 2012.

6) Είναι ψεύδος ασύστολο ότι ο καρδιολόγος της Γουμένισσας εφημερεύει στο Κιλκίς.

7) Η δυνατότητα μιας πρόσληψης μετά από κάθε αποχώρηση  ( 1:1) που επετεύχθη μετά την έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια, δίνει πλέον τη δυνατότητα επένδυσης στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα και όχι απλά στην επιβίωση του Συστήματος.

Ας το χωνέψει η ΠΟΕΔΗΝ!

Προχωράμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.