Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Συναντήσεις και περιοδεία Ε. Αγαθοπούλου σε Αποστολάρια, Νέα Δήμητρα και Μαυρονέρι

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου
Μετά την απογευματινή περιοδεία της Κυριακής σε Αποστολάρια, Νέα Δήμητρα και Μαυρονέρι, καταλήξαμε στην παράσταση "Γόβα Παρθένα", στο προαύλιο του σχολείου του Μαυρονερίου. Εκεί, εκτός από την εξαιρετική παράσταση που παρακολουθήσαμε, είχαμε την τύχη να συναντήσουμε εξέχουσες προσωπικότητες. 


Τον καθηγητή Πανεπιστημίου Κ. Φωτιάδη, τον Σανταίο Δημήτρη Πιπερίδη, συγγραφέα του έργου, αλλά και τους συντελεστές της παράστασης, Τάκη Βαμβακίδη, Αλέξη Παρχαρίδη και Τρύφωνα Σαμαρά. 

Ο Τάκης Βαμβακίδης και ο Αλέξης Παρχαρίδης είναι παλιοί μας γνώριμοι, από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Hasta la Victoria Siempre, στο Κιλκίς, το Νοέμβρη του 2014. 

Ο κ. Φωτιάδης αν και δηλώνει Πασσαλιδικός, δεν είχε αντίρρηση να φωτογραφηθεί μαζί μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.