Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου, στη Λαϊκή του Παλαιού Αγιονερίου

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, ξεκίνησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, από το χωριό του το Παλαιό Αγιονέρι, συζητώντας με τους κατοίκους τους χωριού, αλλά και παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος τόνισε ότι σ’ αυτές τις εκλογές:

Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στο λαό και δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα.

Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Σημείωσε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν απέναντι από το λαό όλα τα προηγούμενα χρόνια, και θα βρίσκονται απέναντί του και την επόμενη μέρα των εκλογών, όποια και αν είναι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί.

Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ ήταν και είναι σταθερά στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τους εργάτες, αλλά και τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τη νεολαία.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος, εξήγησε ότι δεν είναι μονόδρομος ο δρόμος που προτείνουν και ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα. Υπάρχει και άλλος σίγουρος δρόμος για το λαό, ο δρόμος που προτείνει το ΚΚΕ και που μπορεί να γίνει πράξη.

Το ΚΚΕ είναι εκείνο το κόμμα που παλεύει όχι μόνο για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, αλλά και για να έχουν όλοι και όλες εργασία ικανή να εξασφαλίσει ζωή με ικανοποίηση των αναγκών, με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο, καθώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να μειώσουν τον αναγκαίο ημερήσιο χρόνο εργασίας.

Το ΚΚΕ παλεύει για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας όπου ο εργαζόμενος δεν θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά θα έχει καθοριστικό, κυρίαρχο ρόλο στην οργάνωση της παραγωγής, στην κατανομή του πλούτου, ώστε να αναβαίνει συνολικά η ποιότητα της ζωής για όλους και όλες.

Για να ενισχυθεί αυτός ο δρόμος και αυτή η προοπτική, χρειάζεται ο λαός με την ψήφο του να δυναμώσει το ΚΚΕ ακόμα περισσότερο σ’ αυτές τις εκλογές.

Σύντομο βιογραφικό του Κώστα Σιδηρόπουλου
Ο Κώστας Σιδηρόπουλος είναι 38 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Παλιό Αγιονέρι. Είναι Εκπαιδευτικός και έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ στην Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Παιονίας και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Π. Αγιονερίου «Το Καρς». Είναι Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.