Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη, σε χωριά των Κρουσσίων

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη
Με περιοδείες σε χωριά των Κρουσσίων συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης την προεκλογική του δραστηριότητα.

Ο Κώστας Τσαουσίδης συναντήθηκε και συζήτησε με πολύ κόσμο στα χωριά των Κρουσσίων, τα οποία βρίσκονται στην κυριολεξία εγκαταλειμμένα από την κυβέρνηση, τόσο ως προς τα ειδικά τους προβλήματα και ζητήματα, όσο και ως προς τα γενικότερα, δηλαδή με την περικοπές των συντάξεων, με την καθήλωση των μισθών, με την μετανάστευση των νέων οικογενειών, με την αύξηση της φορολογία, με την εμπορευματοποίηση της υγείας και της πρόνοιας και άλλα.

Ο Κώστας Τσαουσίδης, τόνισε, ότι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, για να καταφέρει ο λαός να διεκδικήσει όσα του αξίζουν και να είναι πετυχημένος ο αγώνας του, χρειάζεται να σταματήσει να εμπιστεύεται τα κόμματα και τους βουλευτές που του έχουν μαυρίσει τη ζωή μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να μην επιβραβεύσει με την ψήφο του όλους αυτούς που ευθύνονται για τη σημερινή άσχημη κατάσταση που βιώνει.

Αντίθετα, χρειάζεται να στηρίξει τη μόνη δύναμη που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλάι του, ενημερώνει, συμβάλει στην οργάνωση του αγώνα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των διεκδικήσεων, που μπορεί να ανοίξει έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, υπέρ του λαού.

Γι’ αυτό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Κώστας Τσαουσίδης, κάλεσε τους κατοίκους των Κρουσσίων να εμπιστευτούν τη δική τους δύναμη και να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.