Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

"Γιάννη Μουταφτσή, συγχαρητήρια και καλή πρόοδο"

Υπογράφει ο Γεώργιος Καραμούκης 
Ναυπηγός Μηχανικός - Διευθυντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς 
 
Tο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ολοκληρώνοντας τις απολυτήριες εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2018-19 αποχαιρέτισε τους απόφοιτους μαθητές της Γ’ Τάξης με την ευχή να ευδοκιμήσουν ως άνθρωποι και πολίτες. 

Ο αγώνας της σχολικής ζωής τους έφτασε στο τέρμα του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σχολείο μας θα πάψει να είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια. Το νήμα του τερματισμού έκοψε, συμβολικά, ο σημαιοφόρος μας Ιωάννης Μουταφτσής, οποίος διακρίθηκε για την επίδοσή του σε κάθε έκφανση της σχολικής ζωής. 

Για τον λόγο αυτό τιμήθηκε με την εκτίμηση όλων και την προσφορά ενός Η/Υ (laptop) και μιας αναμνηστικής μπλούζας με το σύμβολο του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς εκ μέρους του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.