Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 25η Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτηκαι ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης για τους παρακάτω λόγους:

-Για το 1ο θέμα επειδή αφορά παραγεγραμμένες υποχρεώσεις του Δήμου οι οποίες πρέπει να διαγραφούν σύμφωνα με οδηγίες του ΥΠ.ΕΣ.

-Για το 2ο θέμα επειδή πρέπει να γίνει αναμόρφωση των εισηγούμενων Κ.Α., προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου.

-Για το 3ο θέμα επειδή πρέπει άμεσα να διενεργούνται οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών με το νέο νομικό πλαίσιο που ισχύει.

-Για το 4ο θέμα επειδή αφορά υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενου έργου.

-Για το 5ο θέμα επειδή η Ειδική υπηρεσία διαχείρισης Ε.Π. Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας έδωσε καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήματος.

-Για το 6ο θέμα επειδή απαιτείται από το πρόγραμμα του έργου άμεσα υπεύθυνος διαχειριστής υπάλληλος ηλεκτρονικών πληρωμών.

-Για το 7ο θέμα επειδή λήγει η προθεσμία εκτέλεσης του έργου.

-Για το 8Ο θέμα επειδή πρέπει να γίνει αναμόρφωση των εισηγούμενων Κ.Α. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της.

-Για το 9ο θέμα επειδή πρέπει να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο.

-Για το 10ο θέμα επειδή η λύση μετά από αίτημα του εκμισθωτή υπαγορεύεται από συμβατική υποχρέωση του Δήμου (άρθρο 4 του αριθμ. 19140/2013) συμβολαίου.

-Για το 11ο θέμα επειδή η επικινδυνότητα των τμημάτων της συγκεκριμένης επαρχιακής οδού είναι μεγάλη με συνέπεια την πρόσκληση ατυχημάτων.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1
Διαγραφή παραγεγραμένων υποχρεώσεων του Δήμου

2
5η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

3
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με επιβολή περιορισμών ή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του ΔήμουΠαιονίας για την πραγματοποίηση των ειδικών δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς υποψήφιων οδηγών και οδηγών κατ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4599/2019.

4
Έγκριση αναθεωρημένου σχεδίου σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας για υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 143.6i της Π.Κ.Μ. με τίτλο «Διαχείριση Βιοαποβλήτων».

5
Έγκριση υποβολής αιτήματος τροποποίησης τεχνικού δελτίου πράξης και της Απόφασης ένταξης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας» με κωδικό ΟΠΣ 5002880.

6
Ορισμός διαχειριστή και υπευθύνου υπαλλήλου για την διενέργεια ηλεκτρονικών πληρωμών στους λογαριασμούς Π.Δ.Ε. και συγκεκριμένα για το έργο με τίτλο «Αποπεράτωση Τμήματος Του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου Δήμου Παιονίας».

7
Έγκριση 2ης παράτασης εργασιών του έργου «Τεχνικά έργα Αξιούπολης».

8
Έγκριση της (2ης) Τροποποίησης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας, οικονομικού έτους 2019.

9
Έγκριση πρακτικού κατανομής κοινόχρηστων χώρων για την προεκλογική προβολή των κομμάτων των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

10
Λύση μίσθωσης αγροτικού ακινήτου.

11
Συναίνεση επί της πρότασης της Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς για το έργο «Συντήρηση Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη- Γοργόπη –Γουμένισσα», προϋπ. 1.200.000,00€.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.