Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Αυτοί είναι οι υπ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς

Τη σύνθεση των ψηφοδελτίων στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ό,τι αφορά στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς οι πέντε υποψήφιοι είναι οι εξής:


Αγαθοπούλου Ειρήνη
Γεννημένη το 1985, έζησε και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Το 2009 αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΠΘ. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυτοθεραπεία και τις Εναλλακτικές Θεραπείες (Ιταλία) και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΕΑΠ). Διατηρεί οικογενειακό φαρμακείο στο Κιλκίς και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί πολυχώρο φυτοθεραπείας και παρασκευής φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής στην Αθήνα. 


Πολιτικά δραστηριοποιείται στον χώρο της Αριστεράς από τα φοιτητικά της χρόνια. Το 2012 συμμετείχε ως υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου και εκλέχτηκε βουλεύτρια ν. Κιλκίς. Είναι η πρώτη και η μοναδική γυναίκα που έχει εκπροσωπήσει το Κιλκίς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Το 2015 ήταν ξανά υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς. 

Από τον Απρίλιο του 2015 εκτελεί χρέη προέδρου του ΔΣ του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας- ΚΕΘΙ (ΝΠΙΔ Υπ. Εσωτερικών). Στο πλαίσιο αυτό ασχολήθηκε εντατικά με τα θέματα ισότητας ανδρών και γυναικών στους τομείς της εργασίας, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και με τα θέματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας και έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και εκδηλώσεων για την ισότητα των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλά τέσσερις γλώσσες, την ελληνική, την αγγλική, την ισπανική και την ιταλική

Καπνίδης Αναστάσιος
Γεννήθηκε στην Βάθη Κιλκίς το 1961 και ζει στην πόλη του Κιλκίς. Έχει ένα γιο 31 ετών Ιδιωτικό Υπάλληλο και μια κόρη 25 ετών ψυχολόγο στην Δ.Ο.Μ.

Απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Μηχανιώνας.

Εργάσθηκε από το 1990 στην ¨ΗΛΙΟΤΕΞ¨ και μετέπειτα ¨ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ¨ έως και πρόσφατα. Άνεργος σήμερα αφού η εταιρεία ανέστειλε την λειτουργία της αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενούς της. Παράλληλα ασχολείτο και με ασφάλειες ως σύμβουλος.

Συμμετείχε στο Δ.Σ. του εργοστασιακού Σωματείου ως μέλος του Δ.Σ. και ως Πρόεδρος, ενώ παράλληλα εκλέγεται στο Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου Κιλκίς επί 25ετία .

Αποφοίτησε μετά από διετούς διάρκειας μαθημάτων από την Ακαδημία ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ.

Ιδρυτικό μέλος της κίνησης κατά της εξόρυξης χρυσού ¨Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ¨ .

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων σήμερα του Εργατ/κού Κέντρου Κιλκίς, Πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου Κλωστ/ργίας Κιλκίς. Υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2015 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής της Ο.Μ. από το 2016 έως και σήμερα.

Τηλ. Επικ.: 6974313981, email: tasoskapn10@gmail.com

Περπερίδης Γεώργιος
Ο Γεώργιος Περπερίδης του Χαραλάμπους και της Σοφίας, γεννήθηκε το 1956 στην Αξιούπολη του νομού Κιλκίς.

Είναι έγγαμος με την Σοφία Ορφανίδου και πατέρας μιας κόρης.

Εγκύκλιες σπουδές στην Αξιούπολη. Μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας.

Επί 35 χρόνια δημοσιογράφος, και από το 1994 εκδότης και ιδιοκτήτης της πιο ιστορικής εφημερίδας του νομού Κιλκίς, του εβδομαδιαίου «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ». Ιδιοκτήτης της ημερήσιας εφημερίδας του Κιλκίς «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», και του ραδιοφωνικού σταθμού «ΜΑΧΗΤΗΣ».

Οργανωμένος το 1974 στον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ και αργότερα στο ΚΚΕες. Αργότερα στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και έως σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διοικητής δύο Κέντρων Υποδοχής Προσφύγων (ΚΥΠ), Χέρσου και Νέας Καβάλας νομού Κιλκίς.

Επί δεκαετία μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ).

Μέλος του ΔΣ του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ).

Μέλος του ΔΣ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Κιλκίς.

Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου κωφών και βαρυκόων Βόρειας Ελλάδας επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ.

Ομιλεί. άριστα Γαλλικά.

Φούρας Πέτρος
Ο Πέτρος Φούρας γεννήθηκε το 1964 στην Γερμανία, και κατάγεται από το Σκρά Παιονίας Κιλκίς. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Την τελευταία 20ετία ζει και εργάζεται στο Κιλκίς ως ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητες μηχανικού -ιδιοκτήτης Εργαστηρίου Αναλύσεων Τροφίμων & Νερού. 

Παράλληλα είναι καθηγητής στο τμήμα Γαλακτοκομίας-Μαθητείας του ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Κιλκίς. Διετέλεσε έφορος στα τμήματα βόλεϊ των αθλητικών σωματείων "Γ.Α.Σ" και "Αίαντας" Κιλκίς. Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015 . Ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς τον Δεκέμβριο του 2017.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Δέσποινα Χασιώτη και έχουν δύο παιδιά, την Ξανθή και την Κωνσταντίνα.

Ψαρρά Σοφία
Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1988. Γονείς της είναι ο Θεόδωρος Ψαρράς και η Χρυσούλα Σταμπουλίδου και έχει μια αδερφή, την Ερμιόνη. Από τότε μένει στο Πολύκαστρο μέχρι το 2007 που το όνειρο της για σπουδές στη Φιλολογία την οδήγησε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Κάπως έτσι, γνώρισε τους ανθρώπους του τότε Συνασπισμού και από εκείνη τη στιγμή έως και σήμερα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα με τις σπουδές, υπήρξε υπεύθυνη Οργανωτικού σε μια από τις πιο ενεργές και αποτελεσματικές οργανώσεις Νεολαίας Συνασπισμού πανελλαδικά. Γυρίζοντας, λοιπόν, πίσω και ολοκληρώνοντας της σπουδές μου, δραστηριοποιήθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και διετέλεσε δύο φορές Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής την περίοδο 2012-2015, καθώς και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς. 

Από τότε μέχρι και σήμερα, υπήρξε ιδιωτική υπάλληλος και πλέον εργάζεται ως φιλόλογος. Το 2014, ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με την δημοτική παράταξη, που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ, Α.Ρ.ΣΥ Παιονίας.

Τέλος, ήταν υποψήφια στις εθνικές εκλογές του Γενάρη του 2015 και δεν άφησε το χώρο μετά το δύσκολο δημοψήφισμα του Ιουλίου της ίδιας χρονιάς, συμμετέχοντας εκ νέου ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.