Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Υποτονικές οι εκλογές της 7ης Ιουλίου - Έπονται χειρότερα...

Υπογράφει ο Δημήτρης Παρίδης 
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κιλκίς
Η χώρα ξαναμπαίνει σε ρυθμούς εκλογικών αναμετρήσεων, κουραστικούς και αδιάφορους θα έλεγα για τον Ελληνικό λαό, μιας και 7 Ιουλίου είναι μια Κυριακή μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που όπως δείχνουν τα πράγματα πολλοί δε θα αφήσουν τις παραλίες και τα μπάνια τους να πάνε χαμένα.

Όμως πέραν αυτών, ο πρωθυπουργός προκήρυξε άμεσα εκλογές στις οποίες κάποια κόμματα δε θα συμμετάσχουν. Ένα από αυτά είναι και ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Θα πρέπει να αντιληφθούν οι Έλληνες ότι ο ΛΑ.Ο.Σ κρατά την αξιοπρέπεια του με στάσεις σοβαρότητας και υπευθυνότητας, κατά τις οποίες δε βλέπει τις εκλογές ως κελεπούρι για την εξουσία και την είσοδο του στο Ελληνικό κοινοβούλιο, θυμίζοντας σε αναφορά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης που δήλωσε ότι άμεση προτεραιότητα μας είναι η ένταξή μας στην Ευρωβουλή.

Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός είδε και πάλι το μέλλον του με μάτια λαγού και όχι κουκουβάγιας.

Κρούω τον κώδωνα κινδύνου για αυτές τις εκλογές, με σοβαρότατες συνέπειες για την Ελλάδα αν τη διακυβέρνηση της χώρας αναλάβουν οι προβλεπόμενες πολιτικές δυνάμεις που αναλύουν οι δημοσκοπήσεις. 

Αυτές οι πολιτικές δυνάμεις που στο παρελθόν οργίασαν στη διαφθορά αναγκάζοντας τον Ελληνικό λαό να στραφεί στην αριστερά για να πάθει τα χειρότερα με το χειρότερο την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. 

Κανένα από αυτά τα κόμματα δεν εκφράζεται προεκλογικά για το Μακεδονικό, αφήνοντας να πιστεύει ο Ελληνικός λαός ότι δε τρέχει τίποτα. Και έπονται χειρότερα...

Διαψεύδω κάθε δημοσίευμα που μεταδίδεται ανεπίσημα από ανεύθυνα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ διελύθη και ότι ο πρόεδρος Γιωργος Καρατζαφέρης αποσύρθηκε.

- Για τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 ορίστηκε από τον πρόεδρο κ. Γ. Καρατζαφέρη, συνέδριο του κόμματος κατά το οποίο θα βγουν σημαντικές και εποικοδομητικές αποφάσεις που θα αναδείξουν ένα νέο και ισχυρό πατριωτικό οικοδόμημα. Σε αυτό επάνω θα εναποθέσει ο Ελληνικός λαός τις τελευταίες του ελπίδες.

Επ' αυτού μεταφέρω αυτολεξεί τα λόγια του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη ως μήνυμα τόσο για τους Λαοσίτες, όσο και στον Ελληνικό λαό.

"Στην Ελλάδα ΔΕΝ αξίζει τόση μιζέρια.

Οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι για το καλύτερο

Και Μπορούμε

Να το πετύχουμε.

Χέρι Χέρι μεγαλουργούμε.

Το αξίζουμε και το διεκδικούμε,

Το Χρωστάμε στην Πατρίδα μας, στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.