Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ 2019

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, εγκρίθηκε η φιλοξενία σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις για 3.000 παιδιά δικαιούχων υπαλλήλων των τ. ΟΑΕΕ, συνταξιούχων υπαλλήλων του τ. ΟΑΕΕ, ασφαλισμένων και συνταξιούχων αυτού. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις έχει οριστεί από 10-6-2019 έως 14-6-2019 για τους ενδιαφερόμενους της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου και από 17-6-2019 έως 28-6-2019 αποκλειστικά για τους ενδιαφερόμενους της Β΄, Γ΄ και Δ΄(ΑΜΕΑ) κατασκηνωτικής περιόδου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννηθέντα 2003 – 2013.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση συμμετοχής

2. 2 πρόσφατες φωτογραφίες του παιδιού

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

4. Ασφαλιστική ενημερότητα (να μην υπάρχουν οφειλές στον Οργανισμό ή να είναι σε ενεργή ρύθμιση)

Σε περίπτωση που ασφαλισμένος έχει δικαίωμα ασφαλιστικής ικανότητας αλλά για κάποιο λόγο το μηχανογραφικό σύστημα δεν είναι ενημερωμένο ή τα στοιχεία του είναι ελλιπή και δεν του δίνεται η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης θα μπορεί να προσέλθει από 10/6/2019 – 14/6/2019 στο πλησιέστερο στην κατοικία του Περ/κό Τμήμα τ. ΟΑΕΕ προκειμένου εξουσιοδοτημένος υπάλληλος να τον εντάξει στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Συνοπτικά οι διαθέσιμες σελίδες της εφαρμογής είναι :

Υποβολή αίτησης από πολίτες με κωδικούς taxisnet:
https://services.oaee.gr/camps2019/login.php

Στον παρακάτω σύνδεσμο εμφανίζονται οι διαθέσιμες θέσεις:
https://services.oaee.gr/camps2019/camps.php

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, η επιλογή των παιδιών θα γίνει ηλεκτρονικά, λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.