Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αγαθόπουλος vs Τονικίδη για τους εργαζομένους του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου
Στο debate των υποψηφίων δημάρχων Κιλκίς που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή Πολιτικό Τραπέζι, στην ΕΡΤ3, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τονικίδης μας εξέπληξε αρνητικά για ακόμη μια φορά προσβάλλοντας τους εργαζόμενους του Δήμου.

Ερωτώμενος από τον παρουσιαστή για την επανακατάτμηση του Δήμου, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, ο κύριος Τονικίδης στην απάντηση του χαρακτήρισε τους δημοτικούς υπαλλήλους ως απονευρωμένους, ως νεκρά στοιχεία χωρίς διάθεση να λειτουργήσουν, χωρίς διάθεση να εργαστούν και χωρίς όραμα.

Κύριε Τονικίδη, σε έναν δήμο αδιάφορο προς τα προβλήματα των πολιτών, σε έναν δήμο αδρανή και αμέτοχο, με σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, υπηρεσίες και υλικοτεχνική υποδομή, οι δημοτικοί υπάλληλοι επιτελούν καθημερινά έργο μόνοι τους, κόντρα στα κακώς κείμενα της Διοίκησης, με ελλείψεις και παραλείψεις αλλά πολλές φορές με αυταπάρνηση και θυσίες.

Επομένως, τα άστοχα σχόλια σας προσβάλλουν τους ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν τα κενά που η Διοίκηση έχει δημιουργήσει.

Επιπλέον Κύριε Τονικίδη, να μην ξεχνάτε ότι μετέχετε στο δημοτικό συμβούλιο, επομένως εκτός από την παράταξη της πλειοψηφίας που απέδειξε την ανεπάρκεια της, είχατε και εσείς μερίδιο ευθύνης εφόσον είχατε τα εργαλεία και τα μέσα να ασκήσετε πιέσεις και να βοηθήσετε στην λύση των προβλημάτων.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να είναι αποτελεσματικός ένας Δήμος δεν αρκεί να έχει καλή διοικητική ομάδα, πρέπει να έχει και μια αποτελεσματική και σοβαρή αντιπολίτευση. Ως αντιπολίτευση εσείς, κατά κοινή ομολογία ήσασταν ανύπαρκτος.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη το debate : https://webtv.ert.gr/ert3/10mai2019-politiko-trapezi/

Η απάντηση του κ. Τονικίδη είναι στο χρονικό σημείο 01:09:00

Απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Η έλλειψη θέσεων και προγραμματισμού του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δ. Αγαθόπουλου ήταν πασιφανής στη τηλεοπτική συνέντευξη που δόθηκε στην ΕΡΤ3.

Μέσα στη σύγχυσή του εξέδωσε ανακοίνωση για τις θέσεις μας για τους εργαζομένους του Δήμου χωρίς να κατανοήσει δυστυχώς το σύνολο της σκέψης που εξέφρασε ο αρχηγός της παράταξής μας Παύλος Τονικίδης.

Απαντούμε λοιπόν στον κ. Αγαθόπουλο, ότι η δημοτική μας παράταξη όχι μόνο αναγνωρίζει, στηρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου, αλλά όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμά μας στόχος μας είναι η διαρκής προσπάθεια και ο προγραμματισμός για την ποιοτική αναβάθμιση του δημοτικού εξοπλισμού, καθώς και η εκπαίδευση των εργαζομένων σε όλους τους τομείς προκειμένου να πετύχουμε την αύξηση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Είμαστε βέβαιοι ότι το όραμά μας για ένα νέο Δήμο Κιλκίς θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τους εργαζομένους του Δήμου μας και θα τους δώσει την αξία που τους αρμόζει!

Τέλος, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του κ. Αγαθόπουλου, θέλουμε να επιστήσουμε τη προσοχή του προκειμένου να μη χρησιμοποιεί τους εργαζομένους για μικροπολιτικές τακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.