Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Παρουσίαση νέου προγράμματος virtual indoor cycling στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Δοκίμασε και εσύ την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 19:00, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall, ένα μάθημα Virtual Indoor Cycling , την πιο ευχάριστη προπόνηση με την οποία μπορείς να κάψεις από 620 έως 1000 θερμίδες σε μια ώρα.

Τι είναι το Spinning;

Το Spinning είναι ποδηλατική προπόνηση εσωτερικού χώρου, με αγωνιστικό χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε από τον ποδηλάτη Johnny G. το 1987, κατά την διάρκεια προετοιμασίας του για τον Αγώνα “The Race Across America”. Το Spinning γρήγορα διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο με συγκεκριμένες προπονητικές μεθόδους, που στηρίζονται στους παλμούς της καρδιάς, στην δύναμη και στην ταχύτητα. 

Το Indoor Cycling περιγράφει μια πολύ έντονη ενεργειακά, διαλειμματική προπόνηση στην οποία εξομοιώνονται ανηφόρες και κατηφόρες, ώστε το σώμα να έχει μια πλήρη προπόνηση στοχευμένη στους γλουτούς, τους τετρακεφάλους, τις γάμπες και τους δικεφάλους και σε όλο το καρδιοαναπνευστικό σύστημα του οργανισμού. 

Φυσικά με τέτοια ένταση καίγεται και το λίπος πιο εύκολα. 

Με απλά λόγια, μέσα σε 55 λεπτά όλο το σώμα θα γυμναστεί. Είναι δύσκολο, αλλά για όσους έχουν πρόβλημα με τον ελεύθερο χρόνο είναι μια πολύ αποδοτική προπόνηση που προσφέρει αποτελέσματα. Αρκετές φορές πιο γρήγορα και πιο εμφανώς από ότι το τρέξιμο.

Ποια είναι τα οφέλη του indoor cycling;

Αναπτύσσεις το καρδιο-αναπνευστικό σου σύστημα, βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος , καταπολεμά τις θρομβώσεις , αυξάνει τις αντοχές , τον μεταβολισμό και αδιαμφισβήτητα και πιο ευδιάκριτα πια βοηθάει στην καύση λίπους και στην ανάπτυξη των μυών του σώματος. 

Το πρόγραμμα virtual indoor cycling θα πραγματοποιείται καθημερινά 10:00 – 12:00 και 19:00-22:00.Εκτός από την Δευτέρα 19:00-20:00 και Τετάρτη 21:00-22:00 που στην αίθουσα indoor cycling hall πραγματοποιείται άλλο πρόγραμμα.
Μπορεί να το παρακολουθεί όποιο μέλος του γυμναστηρίου επιθυμεί.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση:
* Hλεκτρονικά στο online Booking του γυμναστηρίου.
* οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς τα διαθέσιμα ποδήλατα είναι δεκατέσσερα

Η είσοδος είναι «ελεύθερη» για μέλη και μη του γυμναστηρίου

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.