Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Η ταινία “Το κόκκινο βιολί” (The red violin) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας προσφέρει ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 το βράδυ με την ταινία


“Το κόκκινο βιολί” (The red violin)


Η παράξενη ιστορία ενός ξεχωριστού βιολιού φτιαγμένο τον 17ο αιώνα, της «τελειότερης ακουστικής μηχανής» που κατασκευάστηκε ποτέ! Μια αθάνατη ψυχή μέσα σε ένα μουσικό όργανο που εμπνέει έντονα πάθη κατά τη διάρκεια τριών αιώνων. 

Μας ταξιδεύει από την Ιταλία του ύστερου Μπαρόκ μέχρι το σημερινό Μόντρεαλ, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μετεπαναστατική Γαλλία, τη βικτωριανή Αγγλία και τη μαοϊκή Κίνα της Πολιτιστικής Επανάστασης. 

Η ταινία απέσπασε δεκάδες βραβεία και έδωσε σημαντική ώθηση στην καριέρα του μουσικοσυνθέτη του, ο οποίος τότε βραβεύτηκε με Όσκαρ. 

Μην την χάσετε!!! Το "Κόκκινο Βιολί" θα σας προσφέρει ένα από τα ομορφότερα κινηματογραφικά ταξίδια που θα κάνετε στη ζωή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην όμορφη, σκεπτόμενη, χαρούμενη παρέα της πόλης, την παρέα της τέχνης για να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Κερνάμε και κρασάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου