Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Η ταινία “Το κόκκινο βιολί” (The red violin) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας προσφέρει ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 το βράδυ με την ταινία


“Το κόκκινο βιολί” (The red violin)


Η παράξενη ιστορία ενός ξεχωριστού βιολιού φτιαγμένο τον 17ο αιώνα, της «τελειότερης ακουστικής μηχανής» που κατασκευάστηκε ποτέ! Μια αθάνατη ψυχή μέσα σε ένα μουσικό όργανο που εμπνέει έντονα πάθη κατά τη διάρκεια τριών αιώνων. 

Μας ταξιδεύει από την Ιταλία του ύστερου Μπαρόκ μέχρι το σημερινό Μόντρεαλ, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μετεπαναστατική Γαλλία, τη βικτωριανή Αγγλία και τη μαοϊκή Κίνα της Πολιτιστικής Επανάστασης. 

Η ταινία απέσπασε δεκάδες βραβεία και έδωσε σημαντική ώθηση στην καριέρα του μουσικοσυνθέτη του, ο οποίος τότε βραβεύτηκε με Όσκαρ. 

Μην την χάσετε!!! Το "Κόκκινο Βιολί" θα σας προσφέρει ένα από τα ομορφότερα κινηματογραφικά ταξίδια που θα κάνετε στη ζωή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην όμορφη, σκεπτόμενη, χαρούμενη παρέα της πόλης, την παρέα της τέχνης για να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Κερνάμε και κρασάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.