Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο WHITE TOWER GYM FESTIVAL 2019


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids συμμετείχε, το Σάββατο 4 Μαΐου, για πρώτη χρονιά με το τμήμα ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής στο WHITE TOWER GYM FESTIVAL 2019 που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.). 


Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου "Βούλα Πατουλίδου" στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μικρές αθλήτριες έκλεψαν την παράσταση με το εντυπωσιακό πρόγραμμα που παρουσίασαν. 

Γέφυρες, τροχοί και σπαγκάτο ήταν μερικές μόνο από τις ακροβατικές φιγούρες που εκτέλεσαν τα κορίτσια, οι οποίες σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένες χορευτικές κινήσεις ολοκλήρωναν τη χορογραφία που είχε ως κεντρικό θέμα της την Άνοιξη. Οι εντατικές προπονήσεις και οι πρόβες τους απέδωσαν καρπούς αφού η ομάδα του ΚΔΑΠ Kinesis for kids κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο με την χορογραφία της όσο και με τις ικανότητες των αθλητριών της. 

Έτσι, η ομάδα βραβεύτηκε με έπαθλο συμμετοχής για την κατηγορία της κάνοντας υπερήφανους τόσο τον προπονητή τους όσο και τους γονείς τους, που πάντα στηρίζουν και εμπιστεύονται το ΚΔΑΠ Kinesis for kids για την εκγύμναση και την εκπαίδευση των παιδιών τους. 

Πολλά συγχαρητήρια για το άρτιο αυτό αποτέλεσμα αξίζει ο προπονητής της ομάδας, κ. Μάρκος Μαγδαλιανίδης, αλλά και η χορογράφος κ. Ευγενία Μαυρομάτη. 

Όλα αυτά φυσικά δε θα ήταν δυνατά χωρίς τα κορίτσια της ομάδας ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, τα οποία είναι η Αρουτιούνωβα Μαργαρίτα, Δημητριάδου Αθηνά, Ζαχαρία Αγγέλα, Θεοδωρίδου Ελισάβετ, Καϊρη Σουλτάνα, Καρυπίδου Βικτώρια, Κατσιάνου Αναστασία, Μαυρογενίδου Σοφία, Νικολαϊδου Βασιλική, Ντούνγκα Ντενίσα, Σιδηροπούλου Ζωή, Σκουλέλη Κατερίνα, Στεφανίδου Ανδρομάχη, Τασουλίδου Ηλιάνα, Τζογκάι Μιγκέλα και Τσικνιζίδου Νίνα.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλη την ομάδα του ΚΔΑΠ Kinesis for kids για την επάξια εκπροσώπηση του νομού μας στο WHITE TOWER GYM FESTIVAL 2019, η οποία μας γέμισε με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας αφήνοντάς μας να ανυπομονούμε για μελλοντικές τους παρουσιάσεις και βραβεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.