Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

"Για ακόμη μια φορά ο κ. Κυριακίδης απέφυγε την τηλεοπτική συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο Τονικίδη"

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Λίγες ημέρες πριν από την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής και ενώ οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς καλούνται να επιλέξουν το νέο Δήμαρχο βάσει των επιχειρημάτων και των προγραμματικών του θέσεων, ο έτερος διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου αρνήθηκε για μια ακόμη φορά να συμμετάσχει σε τηλεοπτική συζήτηση σε μεγάλο κρατικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Δυστυχώς ο κ. Δ.Κυριακίδης αγνόησε για μια ακόμη φορά τους χιλιάδες Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισες, που κατοικούν τόσο στο Κιλκίς όσο και στη Θεσσαλονίκη και δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσουν να ακούσουν τις θέσεις του σε αντιπαράθεση με τον κ. Παύλο Τονικίδη προκειμένου να μπορούν να έχουν μια συνολική εικόνα των θέσεων και των δύο τελικών διεκδικητών του δήμου.

Ίσως όμως ο κ. Κυριακίδης προβληματίζεται από την κατά μέτωπο σύγκριση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» κ. Τονικίδη, και αποφεύγει την πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση των προβλημάτων του Δήμου Κιλκίς.

Οι δημότες του Κιλκίς δικαιούνται της ενημέρωσης και της συγκριτικής τοποθέτησης των δύο πλευρών προκειμένου να αποφασίσουν χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις αλλά με γνώμονα μόνο τις δυνατότητες και τις τοποθετήσεις των υποψηφίων.

Λυπούμαστε που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι οι αγκυλώσεις του κ. Κυριακίδη λειτουργούν εις βάρος των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.