Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Κιλκίς: Για τρίτη χρονιά το παιχνίδι «Τηλεπικοινωνίες των Αρχαίων Ελλήνων»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου Συνταξιούχων και Εργαζομένων ΟΤΕ Κιλκίς
Η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών συμβαδίζει με τη εξέλιξη του ανθρώπου και των τεχνολογικών του κατακτήσεων. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία του. 

Έπρεπε να βρεθούν τρόποι, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε μακρινές αποστάσεις. Οι ημεροδρόμοι, η αρχαία φρυκτωρία, ο υδραυλικός τηλέγραφος, ήταν μερικές από τις επινοήσεις των αρχαίων Ελλήνων για αποστολή μηνυμάτων.

Η αναπαράσταση των μέσων αυτών θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι «Τηλεπικοινωνίες των Αρχαίων Ελλήνων» που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς . Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς στις 10:00π.μ., με τη συμμετοχή των 9 δημοτικών σχολείων της πόλης μας. 

Η 17η Μαΐου έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο σαν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, σε ανάμνηση της ίδρυσης της Παγκόσμιας Τηλεγραφικής Ένωσης που σήμερα ονομάζεται Παγκόσμια Τηλεπικοινωνιακή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.