Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το μήνυμα εστάλη: Νέος Δήμαρχος Κιλκίς ο Παύλος Τονικίδης!


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Το μήνυμα της μεγάλης νίκης της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Κιλκίς χθεσινή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία ογκώδους ακροατηρίου στην Πλατεία Ειρήνης.

Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε απ’ τον παλμό της νεολαίας, αλλά και την ένθερμη παρουσία και συμμετοχή όλων των ηλικιών.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και ο χαιρετισμός του Γερμανού επενδυτή κ. Γιοργκ Βάιντμαν και διευθύνοντα συμβούλου της επιχείρησης “Exciting AG”, που λειτουργεί στην πόλη του Κιλκίς από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο κ. Βάιντμαν μιλώντας με ενθουσιασμό, ευχαρίστησε θερμά τον επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» για την άψογη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή του ως Προέδρου τότε του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην υλοποίηση της επένδυσης στην πόλη μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι, «αν θα μπορούσα να ψηφίσω, κι εγώ θα ψήφιζα τον κ. Τονικίδη!»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς στην ομιλία του, που χαρακτηρίστηκε από δυναμισμό κι επάρκεια θέσεων, απόψεων, προτάσεων κι επιχειρημάτων, κατέθεσε το όραμά του για το μέλλον του Δήμου Κιλκίς.

Ιδιαίτερης επιδοκιμασίας μέσω θερμών χειροκροτημάτων έτυχαν δεσμεύσεις όπως:

-η εφαρμογή Δημοτικού Προγράμματος Οικονομικής ενίσχυσης σε τρίτεκνες και σε πολύτεκνες οικογένειες.

-η επιστροφή των πόρων του Δήμου στους δημότες, είτε με έργα που θα εξασφαλίζουν ανάπτυξη και ποιότητα ζωής, είτε με δράσεις που θα ενισχύουν τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

-η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

-η διεκδίκηση της σύνδεσης της πόλης με το φυσικό αέριο και η δημιουργία προαστιακού.

-η άσκηση πιέσεων προς κάθε κατεύθυνση, για χαμηλό κόστος θέρμανσης και μείωση φόρου στο πετρέλαιο.

-η ανάπλαση του Κέντρου και ο εκσυγχρονισμός των πλατειών της πόλης μας.

-η αξιοποίηση των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, κ.α.

Η αισιοδοξία, η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου κορυφώθηκε στο κλείσιμο της συγκέντρωσης, όταν στην εξέδρα ανέβηκαν οι αξιόλογοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και των 7 Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς μαζί με τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους Κιλκίς.

Ο κ. Τονικίδης ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας: «Ζωή σου είναι ό,τι έδωσες, λέει ο Σεφέρης. Ο στίχος του αυτός, είναι η προτροπή και ο κανόνας μας. Κανείς, αγαπητοί μου, δεν μπορεί να γίνει καλός πολιτικός, αν έχει πεθάνει μέσα του ο Άνθρωπος!

Γι’ αυτό και κρατάμε την φλόγα της ψυχής και της ανθρωπιάς ψηλά. Και τραβάμε μαζικά, δυναμικά και νικηφόρα μπροστά στις 26 του Μάη.

Εμπρός μαζί. Να γίνουμε μια πνοή και μια ανάσα για να σαλπάρει το κοινό μας όνειρο.»

Η οιλία Π. Τονικίδη, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.