Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Φραστική επίθεση κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας

Ανακοίνωση Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι χθες το πρωί γύρω στις 12:00 ένα μέλος της το οποίο βρισκόταν στο γραφείο της οργάνωσης και εκτελούσε τη συνηθισμένη λόγω των ημερών εργασία για την προετοιμασία εκλογικού υλικού, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει μια λεκτική επίθεση από έναν κατά τα φαινόμενα οργισμένο νεαρό που πλησίασε σε ανύποπτο χρόνο το τραπέζι που είχε στηθεί στο πεζοδρόμιο με τα ενημερωτικά φυλλάδια για τις εκλογές. 

Ο νεαρός αυτός έβριζε φωνάζοντας ότι είμαστε όλοι «προδότες» και ότι κατά τη γνώμη του δε θα έπρεπε να διατηρούμε εκλογικό περίπτερο. Αμέσως μετά και μόλις είδε ότι μέσα στο γραφείο βρισκόταν κάποιος άνθρωπος, έφυγε μπαίνοντας σε ένα αυτοκίνητο. 

Φυσικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως και ενημερώθηκε για το συμβάν, καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο και δεν αρμόζει στη σοβαρότητα αυτών των εκλογών να συμβαίνουν τέτοιου είδους ή και πιο σοβαρά άσχημα περιστατικά. 

Σήμερα κατατέθηκε μήνυση κατ΄αγνώστων.

Ως Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας έχουμε να πούμε ότι το χθεσινό αυτό δυσάρεστο περιστατικό έξω από τα γραφεία μας στην Αξιούπολη αποτελεί μια θρασύδειλη κίνηση από ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να σέβονται τη διαφορετική άποψη και την ίδια τη Δημοκρατία. 

Ο πολιτικός πολιτισμός παραγκωνίζεται και τη θέση του παίρνει η βία και ο φασισμός. Η βία δεν αποτελεί είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά θυμίζει ξεκάθαρα εποχές που αυτή η χώρα έχει αφήσει συνειδητά πίσω. 

Οι υποψήφιοι όλων των πολιτικών χώρων και οι επικεφαλής όλων των συνδυασμών οφείλουν να καταδικάσουν τις τακτικές αυτές και να αποδείξουν στην πράξη με τη στάση τους τόσο μέχρι τις εκλογές, όσο και μετά από αυτές πως οι ακραίες φωνές θα μείνουν στο περιθώριο της πολιτικής!

Τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές δε μας φοβίζουν... μάλλον μας δυναμώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.