Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ασημακίδου Ελένη, Παπαδόπουλος Ευθύμιος, Αβραμίδου Μάρθα με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Ασημακίδου Ελένη, Παπαδόπουλος Ευθύμιος και Αβραμίδου Μάρθα κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Παύλο Τονικίδη, για ένα Δήμο Κιλκίς πραγματικό αρωγό στην καθημερινότητα του δημότη.

Ασημακίδου Ελένη
Η Ελένη Ασημακίδου γεννήθηκε το 1991, κατάγεται από το Κιλκίς και κατοικεί στις Καστανιές. Τέλειωσε την ειδικότητα βοηθός βρεφονηπιοκόμος στο ΕΠΑΛ Κιλκίς, ενώ φοίτησε για δυο χρόνια στο νυχτερινό ΕΠΑΛ Σύρου στην ειδικότητα εμποροπλοιάρχων.

Είναι μητέρα ενός αγοριού 5 μηνών.

Ασχολήθηκε και ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Έπαιζε βόλεϊ στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς για 8 χρόνια, ενώ το άθλημα που αγαπάει περισσότερο είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα μάλιστα είναι Πρόεδρος στην ομάδα ποδοσφαίρου των Καστανιών.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 όταν εξελέγη τοπικός σύμβουλος στις Καστανιές.

Δραστήρια και ανήσυχη από τη φύση της, υπόσχεται να εργαστεί σκληρά, υπεύθυνα και ομαδικά για έναν σύγχρονο και καλύτερο Δήμο. Για ένα Δήμο δικαιοσύνης και ισότητας,

με αξίες, με περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες για τη νεολαία και με πρώτιστο μέλημα την αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των δημοτών.

Παπαδόπουλος Ευθύμιος
Ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Σουηδία και μεγάλωσε στο Σ.Σ. Μουριών. Πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια στην Ξάνθη και αποφοίτησε το 1992 από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το 1993, επέστρεψε στο Κιλκίς, όπου έκανε την οικογένειά του και το 1996 απέκτησε την κόρη του Δέσποινα Παπαδοπούλου, σήμερα φοιτήτρια Νομικής Α.Π.Θ.

Αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα με την ίδρυση τεχνικού γραφείου ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών. Το προσωπικό παιδικό όνειρο της δημιουργίας της δικής του επιχείρησης κατέστη, λοιπόν, η μόνιμη πραγματικότητά του.

Δραστηριοποιείται στα κοινά του τόπου μας από το 1998, όταν συμμετείχε στις εκλογές νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και εν συνεχεία ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουριών το 2006. Για δυο τετραετίες υπήρξε μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του τεχνικού επιμελητηρίου, ενώ από το 2012 είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, υπηρετώντας το θεσμό ως Γενικός Γραμματέας και έχοντας διατελέσει ως Αντιπρόεδρος.

Το μήνυμά του για τις επερχόμενες εκλογές είναι ο ρεαλισμός. Οι εκλογικές διαδικασίες θέλουν σεβασμό, αυθεντικότητα και συγκρότηση. Πιστεύει πως αν ο καθένας φιλοσοφήσει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του εαυτού του, τότε έχει τα εχέγγυα να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. 

Και όπως προσθέτει, «ακριβώς αυτό είναι το αληθινό στοίχημα. Να αντιμετωπίζουμε τις εκλογικές διαδικασίες στη βάση του πραγματισμού, ως ένα οργανικό κομμάτι της ζωής μας, με επιδίωξη να αναδείξουμε ικανές δημοτικές αρχές, που θα αφοσιωθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του Κιλκίς».

Αβραμίδου Μάρθα
Η Μάρθα Αβραμίδου κατάγεται από την Ευκαρπία και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένη με τον Τσακιρίδη Λάζαρο και έχει δύο αγόρια τον Κωνσταντίνο και τον Γιάννη. Μεγάλωσε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου ολοκλήρωσε τη φοίτησή της σε Σχολή κομμωτικής. Επί χρόνια είχε δικό της κομμωτήριο στην πόλη του Κιλκίς.

Η αποδεδειγμένη ικανότητα του επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» Παύλου Τονικίδη λειτούργησε καταλυτικά στην απόφασή της να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Οραματίζεται ένα Δήμο ανάπτυξης, πρωτοπορίας και καινοτομιών. Που δεν θα μένει στάσιμος και θα βρίσκει πάντα λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.