Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Βαφειάδης: "Όχι στο κυνήγι κομματικών «μαγισσών» πίσω από στηρίξεις και υποψήφιους"

Υπογράφει ο Θόδωρος Βαφειάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Απομένουν πλέον λίγες ημέρες για τις δημοτικές εκλογές και θα περίμενε κανείς τα συσσωρευμένα προβλήματα της πόλης μας, και των οικισμών μας, η ολιγωρία της απερχόμενης διοίκησης και κυρίως το σχέδιο και οι προτάσεις ανασύνταξης της επόμενης μέρας να βρίσκονται στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου. 

Δυστυχώς επιχειρείται συνειδητά μία προσπάθεια να περιοριστεί η συζήτηση σε μία ακατάσχετη «μεταγραφολογία» προσώπων χωρίς αναφορά σε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ χαρακτηριστικά και στο κυνήγι κομματικών «μαγισσών» πίσω από στηρίξεις και υποψήφιους. 

Αναπόφευκτα όμως, όσοι λόγω της αδυναμίας τους να καταθέσουν μία ρεαλιστική πολιτική πρόταση για την πόλη μας, επενδύουν σε πολυδοκιμασμένες προεκλογικές τακτικές περασμένων περιόδων θα διαψευστούν και μάλιστα με ηχηρό τρόπο. 

Η λαϊκή βούληση, το έχει αποδείξει πολλάκις άλλωστε τα τελευταία χρόνια, ότι δεν κηδεμονεύεται από μεθοδεύσεις μιντιακού τύπου, ούτε περιχαρακώνεται σε κομματικά στεγανά, ούτε διακατέχεται από σύνδρομα προσωπολατρίας.
Αναζητά δε «καθαρές» κουβέντες, απτές λύσεις και αποστρέφεται ανέξοδες προσωπικές βεντέτες. Κυρίαρχη επιδίωξή μας το επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές θα είναι η διαρκής πολιτική συζήτηση για όσα έγιναν και για όσα θα γίνουν στην πόλη μας επί συγκεκριμένων προτάσεων, η συγκρότηση μιας προεκλογικής ατζέντας με αυτά που πραγματικά αφορούν τον πολίτη και την ποιότητα ζωής του. 

Έτσι μπορούμε να ελπίζουμε στη ριζική, πολιτική, κοινωνική και αξιακή αναβάθμιση της πόλης, έτσι θα προχωρήσουμε και έτσι θα πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.