Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η Τζένη Βουλγαροπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Η Τζένη Βουλγαροπούλου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Τζένη Βουλγαροπούλου κατάγεται από τη Δράμα και τα τελευταία 17 χρόνια κατοικεί στις Καστανιές του Κιλκίς. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Είναι απόφοιτη της Κομμωτικής Επαγγελματικής Σχολής Στουτγκάρδης και εργάστηκε στον τομέα για 11 χρόνια, ενώ σήμερα είναι αγρότισσα, με ενεργό συμμετοχή στο κίνημα.

Έχει, επίσης, ενεργό δράση και στο γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα και είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς.

Η Τζένη Βουλγαροπούλου δίνει μία ακόμα μάχη στο πλάι του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός, ώστε να δυναμώσει ο αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών στην υγεία, την πρόνοια, την παιδεία, την εργασία, την κατοικία, τον ελεύθερο χρόνο, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό.

Ιδιαίτερα δίνει τη μάχη μαζί τις υπόλοιπες 26 γυναίκες υποψήφιες στο Δήμο Κιλκίς για την ελάφρυνση των εργαζόμενων γυναικών οι οποίες σηκώνουν διπλά τα καθημερινά βάρη.

Στην εργασία με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και τις ολιγόμηνες συμβάσεις, την εντατικοποίηση της εργασίας, τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες, όπου στοχοποιείται η μητρότητα από την εργοδοσία και μειώνεται η κρατική προστασία.

Στην υπόλοιπη κοινωνική της ζωή με τις τεράστιες ελλείψεις σε κρατικές υποδομές και υπηρεσίες, τις ελλείψεις σε παιδικούς σταθμούς, στις υποδομές για τη φροντίδα των ηλικιωμένων, σε ελεύθερους χώρους άθλησης και πολιτισμού για τα παιδιά κτλ.

Δίνει τη μάχη για την πραγματική χειραφέτηση των γυναικών της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων γυναικών και των αγροτισσών, των νέων μητέρων, των άνεργων νέων γυναικών.

Οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, οι νέες κοπέλες έχουν συμφέρον από την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές. Έχουν συμφέρον να εκλέξουν περισσότερες και περισσότερους δημοτικούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ώστε να είναι δυνατή η φωνή τους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιλκίς. Να είναι δυνατή η φωνή που θα υπερασπίζεται τα σύγχρονα δικαιώματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.