Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ο Γιώργος Βλαχόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς»
Ο Γιώργος Βλαχόπουλος, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Γιώργος Βλαχόπουλος είναι 44 ετών και γεννήθηκε στην Τσεχία. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυκτικών του Τεχνικού Λυκείου το 1996 και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ψυκτικός. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά. Ενώ είναι έφορος στο τμήμα πάλης του ΓΑΣΚ.

Ο Γιώργος Βλαχόπουλος είναι ένας ακόμα δραστήριος εργαζόμενος, με διάθεση για προσφορά στην κοινωνία, ο οποίος μπαίνει στον αγώνα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στο Κιλκίς, ώστε οι εργατικές λαϊκές οικογένειες, η νεολαία να μπορούν να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θα εξαργυρωθεί σε συνδιαλλαγές στήριξης επιχειρηματικών συμφερόντων, αλλά στον αγώνα για το δίκιο του λαού.

Η πείρα των τελευταίων χρόνων δείχνει πιο καθαρά ότι η Τοπική Διοίκηση υλοποιεί όλο και περισσότερο την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο, δεμένο στις κατευθύνσεις της ΕΕ. Ο Δήμος Κιλκίς, όπως και οι περισσότεροι Δήμοι στη χώρα, έχει γίνει «φιλέτο» για «μπίζνες» και επιχειρηματικά κέρδη, την ώρα που ο λαός βγαίνει συνεχώς χαμένος.

Υψηλοί δημοτικοί φόροι και ανταποδοτικά τέλη, ακριβό νερό αμφίβολης ποιότητας, μηδενική διεύρυνση του δικτύου των παιδικών σταθμών, κανένα ουσιαστικό μέτρο για το κτιριακό των σχολείων και την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών, σπάταλη χρημάτων για επιχειρηματίες και εργολάβους, εγκατάλειψη του οδικού δικτύου, εμπορευματοποίηση υπηρεσιών, αύξηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων κτλ.

Όλα αυτά είναι ένα μόνο μέρος της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης που υλοποίησε η διοίκηση του Δήμου και για την οποία είναι συνυπεύθυνοι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι, είτε γιατί συμμετείχαν στη διοίκηση του Δήμου, είτε γιατί ανέχτηκαν αυτή την πολιτική. Εξάλλου όλοι τους συμφωνούν για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης με βάση τον «Καποδίστρια», τον «Καλλικράτη» και τον «Κλεισθένη».

Η μόνη δύναμη που βάζει μπροστά στις ανάγκες του λαού, η μόνη δύναμη που αντιστάθηκε σ’ αυτή την πολιτική, η μόνη δύναμη που θέτει προτάσεις για το συμφέρον του λαού, είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής το Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο λαός του Κιλκίς έχει ανάγκη από Δήμαρχο το Γιάννη Φαχουρίδη και Δημοτικούς Συμβούλους αυτούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που βάζουν στο επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και παλεύουν γι’ αυτές μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.