Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Αθανάσιος Τζούρτζος: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Γουμένισσας



Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Γουμένισσας
Συνεχίζοντας μια μακρά πορεία προσφοράς, συνεργασιών και συνεχούς προσπάθειας για το καλό του τόπου μας και της τοπικής κοινωνίας, δηλώνω παρών στην εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη. 

Με τη δύναμη που μου δίνει η στήριξη των ανθρώπων που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο και με εφόδια τη γνώση, την εμπειρία και την μεθοδική εργασία, μπορώ να υποσχεθώ και να δεσμευτώ ότι η Παιονία μας, θα κάνει ακόμη περισσότερα βήματα προόδου και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και με διαφάνεια απέναντι στο θεσμό της αυτοδιοίκησης πορεύτηκα για πολλά χρόνια, και με τις ίδιες αξίες και αρχές θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για το καλό του τόπου μας που τόσο αγαπάμε και που τόσο νοιαζόμαστε. 

Αυτό τον αγώνα θέλω να τον δώσουμε και να τον κερδίσουμε μαζί, γιατί είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.