Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

«Καλησπέρα, Είμαι Ο Θέμης!»

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης *Έχοντας κάνει τρόπο ζωής το μότο «Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι», καθημερινά μεταφέρω τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Κιλκίς προσφέροντας όλη την καλή μου διάθεση στα δρομολόγια που κάνω.

Μετράω όμως τα πάντα γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το έμαθα αυτό ασχολούμενος με τη λογιστική καθώς βοηθάω τη γυναίκα μου στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί.

Έτσι θέλω να είναι και το ταξίδι που ξεκίνησα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλω να απολαύσω τις διαδρομές μέσα στο δήμο, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση που θα βρεθεί, πάντα με σημείο αναφοράς τον δημότη. Και όλα θέλω να είναι σωστά κοστολογημένα με αποδείξεις. Για να μπορώ να σας βλέπω στο δρόμο όπως τόσα χρόνια βρισκόμαστε και μιλάμε.

Σας θέλω συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας. Σε έναν δήμο ανθρώπινο, κοντά στο δημότη αλλά και ένα δημότη ενεργό, που αν χρειαστεί θα κουμαντάρει αυτός το τιμόνι.

Εξάλλου εσείς είστε οι οδηγοί σε αυτό το ταξίδι. Εγώ ελπίζω με την ψήφο σας να επιβιβαστώ στο λεωφορείο της νέας δημοτικής αρχής.


*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.