Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ξεκίνησε επίσημα η δράση «Επιχειρηματικές Φωλιές» στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του έργου “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH” το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα “INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009” ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και επίσημα η δράση «Επιχειρηματικές Φωλιές» στο Κιλκίς. 

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο Κιλκίς από την Εταιρεία Έρευνας & Ανάπτυξης Κιλκίς του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Στις επιχειρηματικές Φωλιές, διάρκειας τριών (3) μηνών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα καθώς θα τους παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης στην ανάπτυξη των ατομικών τους δεξιοτήτων και των επιχειρηματικών τους σχεδίων όπως εκπαιδεύσεις από ειδικούς εισηγητές, καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους, καθώς και η δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ τους αλλά και με δυνητικούς επενδυτές ή και συνεργάτες. 

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν στο χώρο της Επιχειρηματικής Φωλιάς τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα σε όλη την τρίμηνη διάρκεια λειτουργίας της.

Μέσω της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων, διευκολύνεται η πραγματοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Στο τέλος της τρίμηνης περιόδου, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την επονομαζόμενη "Demo Day", όπου οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν την εξέλιξη του Επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.