Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

"Προστατεύουμε το ΓΑΣ Κιλκίς από προσωπικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε"

Υπογράφουν μέλη του Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς
Τα μέλη του Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς που υπογράφουν την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να δηλώσουμε όσον αφορά την πρόσφατη ανάρτηση σε λογαριασμού στο facebook με την ονομασία ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ που αφορά την ευχή για καλή επιτυχία ΜΟΝΟ προς τον πρόεδρο του συλλόγου, ότι ουδέποτε είχαμε κάποια ενημέρωση για την ανάρτηση αυτή.

Εμείς ως μέλη του συλλόγου αυτού θα θέλαμε από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειακούς, Δημοτικούς, Τοπικούς συμβούλους που συμμετέχουν στις εκλογές 26/05/2019 .

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΓΑΣΚ είναι ένας τοπικός αθλητικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία, ήταν είναι και θα παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε άλλη δράση εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων του. 

Εμείς ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιοu θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές του συλλόγου και να τον προστατέψουμε από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες θα έχει ο οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει στο σύλλογο, εις βάρος του συλλόγου.

Με εκτίμηση,

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΚΟΛΕΣΙΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΜΑΒΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.