Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Στις 03-04-05/11/2019 ημέρες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do (ΕΛΟΤ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων. 

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Στάδιο Ωραιοκάστρου με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη αναλόγου του μεγέθους της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Να τονίσουμε ότι μέσα από αυτό το Πρωτάθλημα οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να πάρουν μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν:

1. Τσαρτσάλη Χρυσή ηλικίας 2004 κιλά -55
2. Παπαντωνίου Κων/νος ηλικίας 2004 κιλά -73
3. Νικολαίδης Γιώργος ηλικίας 2004 κιλά +78
4. Σιδηρόπουλος Λάζαρος ηλικίας 2003 κιλά -73
5. Γκάνας Θεόδωρος ηλικίας 2003 κιλά 76

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις ανάλογου του επίπεδου τους και της εμπειρίας τους καταφέρνοντας να κάνουν άλλος μια άλλος δυο συνεχόμενες νίκες επί δύσκολων αντιπάλων αλλά χωρίς να καταφέρουν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Μέτα το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Βοηθός προπονητής Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε ο κάθε αθλητής από αυτό το πρωτάθλημα θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα και ζήλο για να φτάσει εκεί που έχει στοχεύσει.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.