Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Εξαιρετικές εμφανίσεις των μελών του ΣΔΥΚ σε Σέρρες, Βεργίνα, Θεσσαλονίκη και Έδεσσα

Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο τα μέλη του ΣΔΥΚ βρέθηκαν σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις γύρω περιοχές στηρίζοντας τις διοργανώσεις αυτές. 

Στις Σέρρες είχαμε τον Lailias Mountain Running με δύο διαδρομές 27 και 12 χλμ
Στην πρώτη διαδρομη των 27 χιλ. με 1.500 μ. υψομετρική, έτρεξε ο Γιάννης Γάγος ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην ηλικιακή κατηγορία του και ο Σταύρος Αλέξογλου τερματίζοντας με πολύ καλό χρόνο. 

Στα 12 χιλ. με 500 μ. υψομετρική διαφορά, συμμετείχε ο Άγγελος Αμανατίδης που για άλλη μια φορά, πάρα τα ευτράπελα που του έτυχαν, τερμάτισε 1ος Γενικής Κατάταξης με χρόνο 57 ''.Ένας αθλητής με φοβερό πείσμα, δύναμη και ταχύτητα που συνεχίζει σταθερά τις πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του συλλόγου.

Ο Edessa 606 Trail είναι ένα event ορεινού τρεξίματος 18 περίπου χιλ. , που διεξήχθη για πρώτη χρονιά στην περιαστική δασική περιοχή του ομώνυμου λόφου 606, με σκοπό να αποτελέσει ένα αθλοτουριστικό γεγονός για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Η διαδρομή εξαιρετική και οι Φωφώ Ζαμπέλη, Μπάμπης Μακρίδης, Γιώργος Σιώτης, Διονύσης Λιάκος, Γιάννης Μακρυσόπουλος και Χρήστος Ζαφειρόπουλος με τον γιο του Ιωσήφ Ζαφειρόπουλο, απόλαυσαν την διαδρομή η οποία περνούσε από τον αρχαιολογικό χώρο, τους καταρράκτες και το ύψωμα 606 χαρίζοντας υπέροχες εικόνες στους συμμετέχοντες. Η ομάδα του ΣΔΥΚ γεμάτη κέφι ζωντάνια και ενέργεια κατέλαβε την πρώτη θέση στο ομαδικό. 

Ιδιαίτερη αναφορά στον Τάσο Δραγανίδη από τον Εύαθλο Πολυκάστρου, που κατέλαβε την 1η θέση ηλικιακής κατηγορίας.

Συμμετείχε επίσης ο Παμπουχίδης Ηρακλής από τον ΟΣΠΕΓ.

Και στη Βεργίνα είχαμε άλλες δύο συμμετοχές στον 3ο Δρόμο των Ανακτόρων.
Ο Γιώργος Σταμπουλής στα 12 χιλ. 3ος στην κατηγορία του με χρόνο 1 ώρα και 17 λεπτά και ο Στέλιος Δελόγλου επίσης 3ος στην κατηγορία του στην δεύτερη διαδρομή των 8,4 χιλ.

Στη Θεσσαλονίκη και πάλι ο Σταύρος Κατσαρώνας με τον Δημήτρη Ναλμπάντη βρέθηκαν στο Solidarity Trail 2019. Έναν αγώνας 10 χιλ. που διεξάγεται στους δασικούς δρόμους του Σέιχ Σου στα πλαίσια καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων για δωρεά μοτοσυκλέτας στο τμήμα ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Ένας αγώνας που συνδυάζει την αγάπη προς τη φύση και τη φροντίδα του δάσους, προάγει τα ωφέλη της άσκησης και διαδίδει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην πράξη.

Στη Θεσσαλονίκη είχαμε τον Αγώνα Δρόμου 10 χιλ. "Τρέχω για τα Στρατόπεδα".
Φέτος σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση-κινητοποίηση των πολιτών , για το έργο του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ και σε μία τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε συμμετοχή.
Μπράβο στο μέλος μας Παναγιώτη Μπουδούρη που συμμετείχε εκεί.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια!
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.