Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Συνεχίζεται στο Κιλκίς η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Συνεχίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.

Ο Δήμος Κιλκίς ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει διανομή νωπών προϊόντων την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στο ισόγειο κατάστημα πίσω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, από τις 10.00 έως τις 14.00.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει 5 κιλά από τα παρακάτω νωπά προϊόντα:

Κρέας χοιρινό: Τεμάχια 1, Βάρος: 1,0 kg

Κρέας βόειο: Τεμάχια 1, Βάρος: 1,0 kg

Τυρί φέτα: Τεμάχια 1, Βάρος: 0,5 kg

Τυρί ημίσκληρο: Τεμάχια 1, Βάρος: 0,5 kg

Ακτινίδια: Βάρος: 2,0 kg

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως. Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: 23413 53613,
23413 53616.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.