Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Πολυμελής ομάδα της Ακαδημίας Στίβου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, στους “Αγώνες Φιλίας” της Κατερίνης

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Στίβου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Οι αγώνες στίβου με την επωνυμία 7οι “Αγώνες Φιλίας" διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Μαΐου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με μεγάλη πολύ συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αλλά και καλές επιδόσεις. 

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Αρχέλαο Κατερίνης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας για τις Ακαδημίες των Σωματείων και έχουν στόχο τη μύηση των μικρών παιδιών στην αγωνιστική δραστηριότητα και τη δημιουργία σχέσεων φιλίας μεταξύ των αθλητών-τριών, των προπονητών, των παραγόντων και γενικά των Σωματείων.

Τετρακόσιοι περίπου μικροί αθλητές και αθλήτριες, γεννημένοι από το 2011 έως και το 2006, από δέκα συλλόγους οχτώ πόλεων της Κεντρικής Μακεδονίας, αψήφισαν ακόμη και την ισχυρή νεροποντή και πήραν μέρος με μεγάλη αγωνιστική διάθεση σε μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις έχουν καθιερωθεί να γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της Κατερίνης.

Η ακαδημία Στίβου του Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε φέτος, για πρώτη φορά στους αγώνες με ομάδα δεκαέξι αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής, δίνοντας τη ευκαιρία στους μικρούς αθλητές του την χαρά της συμμετοχής και του συναγωνισμού σε επίσημους αγώνες.

Από την ακαδημία του Αλέξανδρου αγωνίστηκαν στην κατηγορία Κ12 οι Φώτης και Γιάννης Μπαχλιτζανάκης, η Ναταλία Τόλα, η Γεωργία Παρασκευοπούλου, η Κατερίνα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Παπαδοπούλου, η Χρυσούλα Κουρτέσολου, η Νταϊάνα Μέλανι και η Άννα Κοσμίδου και στην κατηγορία Κ10 οι Ιωάννα Καντίου, ο Ορέστης Βαρσαμίδης, ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μαρία Γρίβα και ο Αχιλλέας Δουδουλακάκης.

Την αποστολή του Αλέξανδρου στην Κατερίνη καθοδήγησαν οι προπονήτριες του τμήματος στίβου ενώ τα παιδιά συνόδεψαν ενθάρρυναν στις προσπάθειές τους οι πρωταθλητές του αγωνιστικού τμήματος και αρκετοί γονείς και φίλοι των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.