Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας" για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δελτίο τύπου "Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας" 
Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων η «Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας» έλαβε ποσοστό 5,27%, και μία (1) έδρα ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή διεκδικούσαμε και δεύτερη (2). 

Ποσοστό που μας αφήνει ικανοποιημένους, αν αναλογιστεί κανείς τις δυνάμεις που είχαμε διαθέσιμες για τον προεκλογικό αγώνα σε σχέση με τους άλλους δύο συνδυασμούς, καθώς και την αύξηση της πόλωσης, των ψεύτικων υποσχέσεων και των εκβιαστικών διλημμάτων που έμπαιναν στο τραπέζι.

Στην δημοτική ενότητα Αξιούπολης είχαμε μια αύξηση της δύναμη μας της τάξης του 72%, της Γουμένισσας μια αύξηση της τάξης του 40%, ενώ αυξήσεις του 11% και 23% είχαμε στις ενότητες Ευρωπού και Πολυκάστρου αντίστοιχα.

Πραγματοποιήσαμε ένα έντιμο και καθαρό αγώνα με οδηγό τις ανάγκες του λαού μας. Δεν αναλωθήκαμε σε συζητήσεις μόνο σε επίπεδο προσώπων και τις εκατέρωθεν καταγγελίες περί ανικανότητας, κακής διαχείρισης και διαφθοράς στη Διοίκηση του Δήμου. 

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα προσπαθήσαμε να αποδείξουμε πως όσο ικανός, όσο νοικοκύρης, όσο έντιμος και να είσαι, αν δεν συγκρουστείς με την κυρίαρχη πολιτική, αν δεν αμφισβητήσεις τους άδικους νόμους του κράτους, στο τέλος θα αποδειχθείς ικανός στην ικανοποίηση των αναγκών ενός διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος και ανίκανος στην ικανοποίηση των αναγκών του λαού.

Αυτά μεταξύ άλλων μας λένε όσοι παίρνουν την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας αποκαλύψουν πως ακόμη και αν δεν μας γνώριζαν προσωπικά μας στήριξαν στην κάλπη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστούμε όσους και όσες στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας με την υποψηφιότητά τους και την ψήφο τους. Ειδικά ευχαριστούμε όσους και όσες ψήφισαν για πρώτη φορά «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και τους νέους που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κατά την διάρκεια της θητείας του νέου δημοτικού συμβουλίου θα προσπαθήσουμε μέσω συσκέψεων, εκδηλώσεων και άλλων ενεργειών να μάθουμε καλύτερα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας ώστε ο λαός της Παιονίας στην Αξιούπολη, στη Γουμένισσα, στο Πολύκαστρο, στον Ευρωπό, στα Λιβάδια να έχει δύναμη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών, των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας του τόπου μας.

Στην προσπάθεια αυτή θα σας θέλαμε συμμάχους. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να παρακολουθείτε το blog της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας» στη διεύθυνση: https://lskilkispaionias.blogspot.com/

Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι σε πλατιά τμήματα του λαού κυριαρχούν οι μειωμένες απαιτήσεις, η ηττοπάθεια, η μοιρολατρία, ως αποτέλεσμα της αποστράτευσης και μειωμένης συμμετοχής στις διαδικασίες του κινήματος θα πρέπει να συμπορευτούμε ώστε να το αλλάξουμε αυτό στην Παιονία.

Επειδή είναι σίγουρό ότι ένας κόσμος στέκεται σήμερα πολύ πιο θετικά απέναντι στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», παρακολουθεί τις θέσεις μας, προβληματίζεται, έστω κι αν ακόμη δεν έχει πειστεί να κάνει ένα πιο αποφασιστικό βήμα, καλούμε, επίσης, όλους και όλες που έδωσαν αυτή τη μάχη στο πλάι μας, αλλά και όσους και όσες ψήφισαν με «μισή καρδιά», να είναι δίπλα μας σε κάθε μικρό ή μεγάλο εργατικό – λαϊκό αγώνα, να κάνουν το αποφασιστικό βήμα στις εθνικές εκλογές κάνοντας την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.