Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΚΚΕ Κιλκίς: Σχόλιο σχετικά για την κατανομή των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Αποκαλυπτική για την ανοχή που δείχνουν στη φασιστική – εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, σύσσωμα τα αστικά κόμματα στο Κιλκίς καθώς και οι δημοτικές τους παρατάξεις, ήταν οι συζητήσεις που έγιναν στη διακομματική επιτροπή (στις 7/5) και στο δημοτικό συμβούλιο (στις 8/5).

Στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής η εκπρόσωπος του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν η μόνη που έθεσε θέμα και ζήτησε να μην παραχωρηθεί κανένας χώρος και καμία διευκόλυνση στη ναζιστική – εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Τα όσα ακολούθησαν επιβεβαίωσαν την ανοχή που δείχνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ στο φασιστικό μόρφωμα, η οποία προεκλογικά - και με το βλέμμα στραμμένο στις δημοτικές εκλογές - φαίνεται ότι αυξάνεται, μιας και όλοι τους κοιτάνε να ψαρέψουν ψήφους στα θολά νερά της ακροδεξιάς για να γίνουν δήμαρχοι. 

Εξάλλου ορισμένοι έχουν εντάξει και στα ψηφοδέλτιά τους τούς υπερασπιστές των ναζί, οι οποίοι τους υπερασπίστηκαν και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να αντιδράσει κανένας, ούτε από τη διοίκηση του κ. Σισμανίδη, ούτε από την αντιπολίτευση του κ. Τονικίδη.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος, τόσο στη διακομματική όσο και στο δημοτικό συμβούλιο, ακολουθώντας πιστά τη νομοθεσία της κυβέρνησης, υπερασπίστηκε το «δικαίωμα» να δίνονται διευκολύνσεις ακόμα και στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα να της δίνεται βήμα ώστε να δηλητηριάζει το λαό της πόλης. Βέβαια, δεν είπε τίποτα για το γεγονός ότι άλλοι Δήμοι, όπως της Αθήνας και της Πάτρας δεν έδωσαν στους φασίστες καμία προεκλογική διευκόλυνση.

Από την άλλη, οι δήθεν «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, αρκέστηκαν στον αποκλεισμό χωρίς πολιτική αιτιολόγηση. Δηλαδή δεν δέχτηκαν να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή επειδή είναι φασιστική – εγκληματική οργάνωση, αλλά απλώς γιατί είναι υπόδικα τα στελέχη της. Μέχρι εκεί φτάνει ο προοδευτισμός του ΣΥΡΙΖΑ και του εκπροσώπου του κ. Γιαννούλη στην Περιφέρεια. Ποια η διαφορά του άραγε από την εκπρόσωπο του κ. Τζιτζικώστα η οποία εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει λόγος να συζητιέται ένα τέτοιο θέμα» και δεν αφορά τη διακομματική;

Αποδείχτηκε στην πράξη πόσο κούφια λόγια είναι οι «προοδευτικές συμμαχίες ενάντια στην ακροδεξιά» που προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, μιας και τα κυβερνητικά στελέχη έχουν εμφανιστεί σε κοινές φωτογραφίες με τους ναζί στα νησιά του Αιγαίου, έχουν βρεθεί σε κοινές εκδηλώσεις και εξέδρες, συγκυβερνούσαν για 4 χρόνια με τον ακροδεξιό Καμμένο, την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται εδώ και 4 χρόνια.

Ο λαός του Κιλκίς να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Η μόνη απάντηση στους ναζί, το φασισμό και την ακροδεξιά είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.