Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Πετυχημένη η 25η Χορωδιακή Συνάντηση των ''ΠΑΙΟΝΩΝ'' Γουμένισσας Εισερχόμενα

Δελτίο τύπου ''ΠΑΙΟΝΩΝ'' Γουμένισσας
Με μεγάλη απήχηση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 25η Χορωδιακή Συνάντηση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', που έγινε το Σάββατο 4 Μαΐου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Η κατάμεστη αίθουσα γέμισε μελωδίες από τις συμμετέχουσες Χορωδίες που ήρθαν από την Κρύα Βρύση Δήμου Πέλλας, με μαέστρο την κ. Μυροφόρα Αντωνιάδου, την μικτή Χορωδία Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης με μαέστρο την κ. Λένα Χατζηγεωργίου,οι οποίοι ταξίδεψαν από τόσο μακριά συμμετέχοντας σ΄αυτόν τον τόσο όμορφο θεσμό (που διοργανώνουν εδώ και 25 χρόνια ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ) και φυσικά η οικοδέσποινα χορωδία του Π.Σ. ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', με μαέστρο τον κ. Θανάση Κάππα.

Η άρτια διοργάνωση από πλευράς Διοίκησης του Συλλόγου, η αγάπη των χορωδών για τη μουσική και το τραγούδι, καθώς και ο ενθουσιασμός του κοινού που αγκαλιάζει κάθε χρόνο το θεσμό, ήταν τα χαρακτηριστικά μιας όμορφης βραδιάς, γεμίζοντας συναισθήματα και κολακευτικά σχόλια.

Όπως ανέφερε και στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος των ΠΑΙΟΝΩΝ κ. Τσιαρόγας Κωνσταντίνος, δεν θα ήταν εφικτή η συνάντηση αυτή, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα μας, δίχως τη στήριξη των χορηγών που απλόχερα βοηθούν στις δράσεις του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης πανοσιολογιότατος π. Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, η Αντιδήμαρχος κ. Δούμου Ελένη, ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος, ο πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σιωνίδης Κων/νος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δασάρχης Γουμένισσας, επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της Γουμένισσας αλλά και της γύρο περιοχής,μέλη, φίλοι του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γαλούπη Δροσιά.

Στο τέλος της συναυλίας ο Σύλλογος προσέφερε εκλεκτό μπουφέ στα μέλη των χορωδιών, με τοπικό κρασί, προσφορά από τους τοπικούς επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.