Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (11/5/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
1η θέση με καλές εμφανίσεις σε ένα ακόμη Τουρνουά ο Αλέξανδρος
Την 1η θέση στο Τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Απόλλων Ευρωπού κατάφερε να κατακτήσει το τμήμα «Ατλέτικο» στην κατηγορία Κ12 όπου συμμετέχει.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του κ. Βασίλη Ορμανίδη, μολονότι οι περισσότεροι ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία Κ11 (γεννηθέντες το 2008) έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία στα παιχνίδια τους και δίκαια κατέκτησαν την 1η θέση του Τουρνουά.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Ευρωπού , του Άρη Αθύρων, του Πάικο Γουμένισσας και της Αξιούπολης.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί τον Απόλλωνα Ευρωπού για την πρόσκληση στο Τουρνουά.

Νίκη και την τελευταία αγωνιστική για τις Ελπίδες
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των κκ Βασ. Παμπορίδη και Γ. Ιασωνίδη έφτασαν στο νικηφόρο 5 – 1 πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επί της Θύελας Αγ. Πέτρου.

Το 1-0 ο Ζαφειρόπουλος στο 10’ σε τετ-α-τετ από ασίστ του Παπαδόπουλου. Το 2-0 στο 60’ από τον Κων/δη με πλασέ στην επαναφορά μετά από κάθετο δοκάρι του Κατσάρα. Το τρίτο γκολ στο 70’ ο Αλμπανίδης με πλασέ και ασίστ του Κων/δη. Το τέταρτο γκολ ο Δημητριάδης με «τσίμπημα» της μπάλας στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Τζιάνα ενώ το πέμπτο γκολ ο Νικολαΐδης με σουτ κεραυνό από τα 35 μέτρα. Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε στο 73’ σε 3-1.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την νεανική ομάδα του Αλέξανδρου η 1η αγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος μπαράζ την ερχόμενη Κυριακή στο Καμπάνη με την πρωτοπόρο Δόξα.

Σύνθεση : Σιαπκάρης, Πολυχρόνου, Κων/δης, Νικολαΐδης, Παρτσαλίδης (75’ Ναλμπάντης), Τζιάνας, Παπαδόπουλος (55’ Δημητριάδης),Κατσάρας (77’ Πουρσανίδης), Ρεμπετσιώτης (65’ Σοφής), Αλμπανίδης, Ζαφειρόπουλος.

Πολύ καλές εμφανίσεις, σε ένα υψηλού αγωνιστικού και οργανωτικού επιπέδου Τουρνουά

Το Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση Παιδικών Τουρνουά Ποδοσφαίρου με υψηλό ποιοτικό επίπεδο.

Φέτος όμως με το Τουρνουά «Επίσκυρος» απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει τις … επιτυχίες του.

Στον αγωνιστικό τομέα το τμήμα «Ίντερ» των κκ. Μιχ. Αναστασιάδη και Γιαν. Ιασωνίδη κατέκτησε την 3η θέση πραγματοποιώντας σ’ ένα ακόμη Τουρνουά εκπληκτικές εμφανίσεις.

Ηττήθηκε την 1η αγωνιστική από την Ακαδημία της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, συνέχισε όμως με νίκες στα παιχνίδια με Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης , Ακαδημία Pantev 2007 και Ακαδημία Pantev 2008 .

Στην Κατηγορία Κ14 τα πράγματα ήταν αρκετά πιο δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές του Βασ. Παμπορίδη, εν τούτοις οι αγωνιστικές εμπειρίες υπήρξαν σημαντικότατες.

Ήττα στα .. σημεία από τον ΠΑΟΚ, νίκη με τον Απόλλων Μαυρονερίου και ήττα από τις πολύ καλές ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Ακαδημία Pantev, ήταν το αγωνιστικό πλαίσιο ενός υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σε ένα ακόμα Τουρνουά συμμετείχε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα

Συγκεκριμένα η Ακαδημία ΠΑΟ Κουφαλίων διοργάνωσε το τουρνουά «Δημοσθένης Μπουρνούζης» για 4η συνεχόμενη χρονιά. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου απέκτησαν άλλη μια αγωνιστική εμπειρία αν και συμμετείχαν με ηλικιακό μειονέκτημα καθώς αν και γεννηθέντες το 2006 συμμετείχαν στην κατηγορία Κ14.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου ευχαριστεί τον ΠΑΟ Κουφαλίων για την πρόσκληση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.