Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Με χρυσά μετάλλια επιστρέφει το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στο διεθνές πρωτάθλημα Kyokushin Karate βρέθηκε το Kinesis Fight Club στις 14 Απριλίου, στην Καβάλα.

Συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές από την Ρουμάνια, την Ουκρανία, την Αλβανία, την Βουλγαρία και την Ελλάδα. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η H.I.K.O. HELLAS το FIT FIGHT CLUB & A.O. KAVALA, με τη στήριξη του δήμου Καβάλας και υπό την αιγίδα της ISDO.

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε με 4 αθλητές που κατάφεραν να κατακτήσουν 2 αργυρά και 2 χρυσά μετάλλια.

Οι αθλητές ήταν ο Σταυρός Σοαντζόγλου, που πήρε 1η θέση μετά από έναν πολύ σκληρό τελικό με τον Ρουμάνο Πρωταθλητή, ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου, που πήρε 2η θέση, ο Χρήστος Φωκάς, που πήρε 2η θέση και ο Θανάσης Αγγελίδης, που πήρε 1η θέση.

Όλοι αθλητές του Kinesis αντιμετώπισαν πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Είναι η 3η φόρα που ο Σταύρος Σοαντζόγλου κατακτά την κατηγορία ανδρών στα -70 κιλά στην Καβάλα σε διεθνή διοργάνωση.

Την ιδία μέρα το Kinesis αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, με τον Αντώνη Γιαννακίδη να παίρνει χάλκινο, τον Άγγελο Μπενή να παίρνει Χάλκινο και τον Βασίλη Αναστασιάδη να παίρνει αργυρό μετάλλιο. Επίσης, ο Δημήτρης Τσαρσιταλίδης αγωνίστηκε σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing στην Θεσσαλονίκη στο House Fight Gala.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.