Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Επιτυχίες για το Kinesis στο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Στο 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas Team την περασμένη Κυριακή στις 14 Απριλίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Διοργανωτής ήταν ο Α.Σ. Χαλάστρας και η Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ Ελληνική Φιλάθλου Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζιου Ζιτσου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η ομάδα του Kinesis συμμετέχει για 4η φόρα σε αυτό το πρωτάθλημα και κατάφερε και πάλι να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο. Αγωνίστηκαν ο Αντώνης Γιαννακίδης που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο , ο Άγγελος Μπενής που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο και ο Βασίλης Αναστασιάδης που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο.

Το άθλημα του Brazilian Jiyu Jitsu είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έχει ενταχτεί τα τελευταία χρονιά στο πρόγραμμα του Kinesis. Είναι από το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στο κόσμο. Διδάσκεται παράλληλα με το Kyodokyokushin Karate και Kick Boxing με την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα.

Σύντομα θα ξεκινήσουν προγράμματα Brazilian Jiu Jitsu για παιδιά από ηλικίες 4 ετών στο Kinesis Fight Club και στα ΚΔΑΠ Kinesis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.