Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Σούλη στο Eιδικό Eργαστήριο Eπαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλης Καζαντζίδης
Επίσκεψη στο Eιδικό Eργαστήριο Eπαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) πραγματοποίησε την 1η Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Συνοδευόμενος από τον διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς Γιάννη Κακουλίδη και τον πρόεδρο Μάκη Καρυπίδη, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συνεχάρη όλο το προσωπικό του Εργαστηρίου για τη τεράστια προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στον τόσο σημαντικό για τη τοπική μας κοινωνία ρόλο του.

Παράλληλα, ο κ. Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πολύπλευρες δραστηριότητες αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, δεσμευόμενος ότι η νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλευρό του Φορέα.

«Το ΕΕΕΕΚ δείχνει το δρόμο σε όλους μας με το παράδειγμά του! Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα τους με λύσεις! Γιατί Μαζί Μπορούμε Καλύτερα», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς στη προσωπική του σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.