Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η Μαρία Αποστολίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη 
Η Μαρία Αποστολίδου, Φυσιοθεραπεύτρια, θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη. 

Η Μαρία Αποστολίδου, ζει στο Μεταλλικό και εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη φυσιοθεραπεύτρια στο Κιλκίς. Κατάγεται από οικογένεια αγωνιστών του Μεταλλικού, με τον πατέρα της να έχει υποστεί διωγμούς, φυλακίσεις και εξορίες για αρκετά χρόνια την περίοδο της χούντας 1967-1974. Η ίδια έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Από τα μαθητικά της χρόνια, ως μέλος της ΚΝΕ, είχε ενεργό συμμετοχή στο μαθητικό, στο φοιτητικό και αργότερα στο εργατικό κίνημα. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς. Ενώ και στο ΚΚΕ είχε διάφορες θέσεις ευθύνης ως μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς.

Η Μαρία Αποστολίδου, δίνει τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια γιατί οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ μαζί με το λαό:

Ö Μπορούμε να δυναμώσουμε το μοναδικό πόλο της αντίστασης και της προοπτικής για τον λαό, με ισχυρό ΚΚΕ, κόντρα στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, που στήνεται για να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια.

Ö Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, να ανοίξουμε το δρόμο για να επιβάλουμε ριζικές αλλαγές, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σ’ αυτές τις εκλογές με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.