Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Αθλητής υψηλών επιδόσεων ο Κώστας Πουντζουκίδης για το ΑΠΘ και την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 30 Μαρτίου 2019 ημέρα Σάββατο στην αίθουσα 2 του Κόκκινου Κτιρίου του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε ημερίδα από την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος και την επιτροπή υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Στην ημερίδα αυτή ήταν επίσημος καλεσμένος ως αθλητής υψηλών επιδόσεων και προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς. Η πρόσκληση του Πουντζουκίδη Κων/νου πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την μεταλαμπάδευση των γνώσεων και εμπειριών αθλητών υψηλού επιπέδου σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό όπως η διατροφή, τα συμπληρώματα διατροφής στον πρωταθλητισμό, καθώς και για την χρησιμότητα της κάρτας υγείας των αθλητών. 

Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσιάσεις έγκριτων ιατρών για την χρησιμότητα της άθλησης στην διατήρηση της υγείας και τις διαφορές ανάμεσα στην άθληση για την υγεία και τον Πρωταθλητισμό. 

Με το τέλος των παρουσιάσεων ο Ιατρός κ. Λυρτζής Χρήστος προλόγισε και παρουσίασε τον Πουντζουκίδη Κων/νο για τις υψηλές του διακρίσεις στα αθλήματα tae kwon do και kick boxing και τον κάλεσε στο βήμα για να ακολουθήσει η συζήτηση με ερωτήματα φοιτητών στα θέματα που αναφέρθηκαν. 

Μετά το πέρας της ημερίδας ο Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον κ. Λυρτζή Χρήστο, τον πρόεδρο κ. Γαλιτσάνο Συμεών και τον καθηγητή κ. Νάτση για την πρόσκληση και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.