Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μπάμπης Μακρίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μπάμπης Μακρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Δε γεννήθηκα ούτε μεγάλωσα στο Κιλκίς. 
Αποφάσισα να ζήσω στην πόλη του Κιλκίς γιατί θεωρώ ότι σε μια τέτοια πόλη μπορεί κανείς να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες και να είναι πιο ενεργός κοινωνικά. Από την πρώτη στιγμή επέλεξα να είμαι παρών στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που προέκυπταν όλα αυτά τα χρόνια.

Αρχικά δεν ήταν στις προθέσεις μου να συμμετάσχω σε κάποιον συνδυασμό στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, καθώς θεωρώ ότι οι αγώνες για καλύτερη ποιότητα ζωής και για μια πιο δίκαιη κοινωνία μπορούν και πρέπει να δίνονται καθημερινά από όποια θέση και αν βρίσκεται κάποιος.

Με τους περισσότερους από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο συνδυασμό «Συμμετέχω-Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη» με επικεφαλής τον Αγαθόπουλο Δημήτρη έχουμε δώσει πολλές μάχες. Μπορεί να μην ταυτιζόμαστε πολιτικά, έχουμε όμως μπροστά μας πολλά ζητήματα που θα ανοίξουν το επόμενο διάστημα και οφείλουμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Ελπίζω η παρουσία όσων εκλεγούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με το «Συμμετέχω» να δώσει ένα προοδευτικό πρόσημο στη σύνθεση του. Σίγουρα η κεντρική πολιτική σκηνή είναι αυτή που καθορίζει τις εξελίξεις, όμως η συμμετοχή στους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανθρώπων που θα εναντιωθούν στο ξεπούλημα του φυσικού πλούτου, στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών και στην απομάκρυνση του πολίτη από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων είναι σημαντική.

Δε θα βγω επαγγελματικές φωτογραφίες, δε θα σφίξω χέρια, δε θα μοιράσω κάρτες και υποσχέσεις. Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να γίνει ενεργό κομμάτι της πόλης. Θα κάνω αυτό που προστάζει η συνείδηση μου. Θα είμαι παρών δίπλα σε ανθρώπους που αγωνίζονται να αλλάξουν την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.