Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Δημήτρης Δημητρίου, Ερασμία Κουρτίδου και Παναγιώτης Παπαδόπουλος με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Με ιδέες και διάθεση για έργο και πράξεις οι Δημήτρης Δημητρίου, Ερασμία Κουρτίδου και Παναγιώτης Παπαδόπουλος συντάσσονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν σύγχρονο και ελκυστικό Δήμο Κιλκίς που θα διαπνέεται από πνεύμα αλλαγής και δημιουργίας.

Δημήτρης Δημητρίου
Γεννήθηκε στις Μουριές το 1962 από πατέρα γεωργό και μητέρα μοδίστρα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Σ. Μουριών και υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στον ελληνικό στρατό.

Σήμερα είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας Κιλκίς και έχει δύο κόρες, 28 και 19 ετών.

Το 2003 ίδρυσε τον πολιτιστικό σύλλογο Κρητικιωτών «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και για μία τριετία διετέλεσε πρόεδρός του. Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σ.Σ. Μουριών, καθώς και γραμματέας και ταμίας του αθλητικού συλλόγου Εθνικός Σ.Σ. Μουριών. Επιπλέον, είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής της βιβλιοθήκης της περιοχής.

Πιστεύοντας στην αξία και στις φυσικές ομορφιές του τόπου του, πρωτοστάτησε στη διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων και ποδηλατικών αγώνων με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών.

Δραστήριος, ανήσυχος και εργατικός κατεβαίνει στις εκλογές του «Κλεισθένη», με όραμά του τη δημιουργία ενός ελκυστικού Δήμου Κιλκίς, που θα δίνει αξία στις υποδομές του και πρωτίστως στους πολίτες του.

Κουρτίδου Ερασμία
Κατάγεται και κατοικεί στη Νέα Σάντα. Είναι οικονομολόγος απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Είναι παντρεμένη με τον Βασιλειάδη Φίλιππο και έχουν δύο κοριτσάκια δίδυμα τεσσάρων ετών.

Έχει εργαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση για οχτώ χρόνια, τέσσερα χρόνια στον πρώην Δήμο Γαλλικού και τέσσερα χρόνια στο Δήμο Κιλκίς.

Συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά γιατί θεωρεί ότι ο δήμος μας έχει ανάγκη από την “αφύπνιση” των νέων ανθρώπων.

Στόχος της είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας μέσα από καινοτόμες λύσεις. Επιθυμεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δήμο. Ένα καλύτερο τόπο για τα παιδιά μας.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Κωνσταντίνου κατάγεται από το Χωρύγι και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος του σχετίζονται με την επαγγελματική του δραστηριότητα και αφορούν στις νέες τεχνολογίες, στο περιβάλλον, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, κλπ.

Το 2014 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς με την παράταξη «Δήμος Αξιών».

Ως νέος και ενεργός πολίτης, υπόσχεται να δώσει ό,τι μπορεί και ό,τι περνάει από το χέρι του για τη δημιουργία και λειτουργία ενός καλύτερου Δήμου.

Αυτό που οραματίζεται είναι ένας Δήμος Κιλκίς σύγχρονος, ευέλικτος, δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.