Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Στο Κιλκίς το επόμενο Προσυνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Λαιμό Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου το 44ο προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης με θέμα «Πολιτισμός και Ολυμπιακό Ιδεώδες». 

Το θέμα ανέπτυξε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης. Για τις φυσικές και πολιτιστικές αξίες του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών μίλησε η υπεύθυνη τμήματος ενημέρωσης και δημοσιότητας του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών η κυρία Γκώγκου Τριανταφυλλιά. 

Ακολούθησαν εισηγήσεις από όλους τους εκπροσώπους, προτάσεις και προβληματισμοί σχετικοί με τον πολιτιστικό τομέα και το πως αυτός διαμορφώνεται στα πολιτιστικά κέντρα ΟΤΕ. Την εκδήλωση χαιρέτησαν τοπικοί φορείς, η κυρία Κατερίνα Περίσση, Προϊσταμένη Τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ και η πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ κυρία Μαρία Καμαλακίδου.

Για το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Παρλαλόγλου, η αντιπρόεδρος Αντωνία Ζάικου - Οργαντζή- και η γραμματέας Αναστασία Κομήνια. Στη ομιλία του ο κύριος Παρλαλόγλου αναφέρθηκε στη σημασία του Ολυμπιακού ιδεώδους, στην πολιτιστική του διάσταση και στην κρίση που διέρχεται στις ημέρες μας. 

 Θετικό το πρόσημο για τους εκπροσώπους του ΠΟ.ΚΕ. Κιλκίς καθώς κέρδισαν τη διεξαγωγή του επόμενου προσυνεδρίου. Έτσι για το 2020 το προσυνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης, θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας, με τη συμμετοχή 17 συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.